Lounas 10.03.-16.03.

Maanantai
BroilerilasagnetteVL
KasvislasagnetteVL
SiskonmakkarakeittoG, M
SavukalasalaattiG, M
Porkkanakakkua
Tiistai
TomaattisilakatG, M
Paistetut nakit barbequekastikeG, VL
KasvismoussakaVL
KasviborssikeittoG, M
Broileri-hedelmäsalaattiG, M
Vadelmakiisseli G, M
Keskiviikko
Uunissa paistettu seitiG, L
Chili con carneG, M
Fetajuustolla täytetty paprikaG
PorkkanasavujuustokeittoG, VL
PaahtopaistisalaattiG, M
HedelmäsalaattiG, M
Torstai
Koskenlaskijan kalkkunapataG, VL
Kikherne-kasviscurryG, M
HernekeittoG, M
KatkarapusalaattiG, M
Ohukaiset ja hilloVL
Perjantai
Porsaanleike pippurikastikeVL
Kasvispyörykkä jogurttiraitaG
SienikeittoG, VL
JuustosalaattiG
MariannemousseG

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.