Lounas 16.12.-22.12.

Maanantai
PippuriporsastaG, VL
BroilerilasagnetteVL
Aurajuusto-aurinkotomaattiröstit, tsatsikiG, VL
Kermainen kalakeittoG, L
JuustosalaattiG
Kanelilla maustettu hedelmäsalaattiG, L, M
Tiistai
Smetanassa haudutettua seitäG, L
Kreolilainen lihapataG, L, M
KasvismoussakaG, VL
BataattisosekeittoG, L
TonnikalasalaattiG, L, M
Kaurainen marja-omenapaistosL
Keskiviikko
Joululounas; kinkkua, laatikot
Vuohenjuusto-tomaattikohokasVL
PinaattikeittoG, VL
Kalainen salaattipöytä
PiparkakkurahkaVL
Torstai
Lindströmin pihviVL
Haudutettua tomaatti-basilikaturskaaG, L, M
Kikherne-kasviscurryG, L
Inkivääri-porkkanakeittoG, L
BroilerisalaattiG, L, M
VadelmamousseG
Perjantai
Broilerin rintaleike, marengolainen kastikeG, L, M
Juustoinen riistakeittoG, L
Fetajuustolla täytetty paprikaG
KasvissosekeittoG, L
Antipastosalaatti
AprikoosikiisseliG, L, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.