Lounas 17.03.-23.03.

Maanantai
Lindströminpihvejä ja ruskeaa kermakastikettaL
Tomaattista tonnikalakastiketta ja pastaa (kastike gluteiiniton)L
Tofu-ratatouilleaL
MangosmoothietaG, VL
Tiistai
Burgundinpataa G, L
Katkarapu currya ja basmati-riisiäG, L
Pinaattilettuja ja puolukkahilloaG, L
RaparperirahkaaG, L
Keskiviikko
KarjalanpaistiaG, L
Tom Kha Gai BroilerkeittoaG, L
Kavis-kevätkääryleitäG, L
KookoskiisseliäG, L
Torstai
LihapyöryköitäG, L
Naudanliha-nuudeliwokkiaL
Kasvispyöryköitä ja juusto-kuminakastikettaL
Vatkattua omenapuuroaL
Perjantai
Broiler-rintaleikettä ja currykastikettaG, L
Couscous Quarzazaten tapaanL
PullaL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.