Lounas 07.04.-13.04.

Maanantai
SiskonmakkarakeittoG, M
Kieviläistä kanaa
TomaattikeittoaVL
salaatti napasvaihtoehdoista
AppelsiinimousseG, VL
Ruispuuro
Tiistai
Mustamakkara, perunasoseL
tonnikalapastaaL
KukkakaalisosekeittoaG, VL
salaatti napasvaihtoehdoista
Vadelma-piparirahkaaG, VL
4-viljanpuuro
Keskiviikko
Kermainen kalakeittoG, VL
suolaisen makeaa porsaankylkeäG, VL
HerkkusienikeittoaVL
salaatti napasvaihtoehdoista
Tomaatti-kasvispastaaVL
MarjapiirakkaVL
Mannapuuro, kaurapuuro
Torstai
HernekeittoG, M
Uunikirjolohta, sweet-chilikastikettaG, L
KasvisminestronekeittoaM
salaatti napasvaihtoehdoista
Sieni-perunapyttipannuG, L
Pannukakku ja hillo
Kaurapuuro
Perjantai
Suurustettua kanakeittoaVL
Porsaanleike, homejuustokastikeG, L
PorkkanasosekeittoG, VL
salaatti napasvaihtoehdoista
kauraista marja-omenapaistosta
Riisipuuro, kaurapuuro

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.