Lounas 15.05.-21.05.

Maanantai
Spagetti BologneseL
BroilerkiusausG, L
Tofu-ratatouilleG, M
Delisalaatti, minilihapullat ja mozzarellajuustoG, L
Tiistai
Nakkistroganoff ja perunatG, L
Rapeaksi paneerattua kalaa,seesam-soijakastikeM
Falafelpyöryköitä,raejuusto-timjamikastikettaL
Delisalaatti,tonnikala ja broilerfileeG, L
Keskiviikko
Jauhelihakebakot,chilimajoneesi ja talon lohkoperunatL
Punainen thai curry kalkkunastaG, M
Kevätkääryleet,sweet chili kastikeM
Delisalaatti,kylmäsavulohi ja juustoG, L
Torstai
Sweet chili marinoidut broilerinkoivet,riisiäG, L
Pasta RomanaL
KasvismoussakaL
Delisalaatti,vuohenjuusto ja palvikinkkuG, VL
Perjantai
Kebab kahdella kastikkeella,riisiäG, L
Perinteinen lohikeittoG, L
Soija-kasvislasagnetteL
Delisalaatti,tofu ja chilikalkkunaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.