Lounas 31.03.-06.04.

Maanantai
Smetanaista lihapataaG, L
Broilerin rintaa soija-sesamkastikkeessaG, M
Pasta al salmoneVL
Kasvispyöryköitä G, M, tsatsikia G
Metsäsienikeittoa VL ja salad garden pöytä
MangojogurttiaG, VL
KaurapuuroM
Tiistai
Broileri fajitasL
Kirjolohta, avocado-jalapenokastikettaG, M
Chili-valkosipulihärkääG, M
RatatouilleaG, M
Ranskalaista sipulikeittoa G, M ja salad garden pöytä
MustaherukkarahkaaG, L
NeljänviljanpuuroM
Keskiviikko
PyttipannuaG, M
Frutti di mare pizzaL
Broileria Cobb (lämmin salaatti)G
Pinaatti-ricottapastaaVL
Bataattisosekeittoa G, VL ja salad garden pöytä
SuklaakiisseliäG, VL
UuniohrapuuroVL
Torstai
Hernekeittoa/KasvishernekeittoaG, M
Spaghetti bologneseM
Kanaa kormaG, VL
Marinoitua tofua, soija-seesamkastikettaG, M
Kasvisbouillabaissea G, M ja salad garden pöytä
Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoaVL
RuishiutalepuuroM
Perjantai
KaalilaatikkoaG, M
Oskarin leike
Inkivääri-valkosipulikalkkunaaG, L
Punajuuri-vuohenjuustogratiiniaG, VL
Paahdettua paprikakeittoa G, VL ja salad garden pöytä
MarjakiisseliäG, M
MannapuuroVL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.