Lounas 13.01.-19.01.

Maanantai
Lihapullat,sinappikermakastike,perunaa,uunivihanneksiaVL
Parsakaali-fetapiirakka,basilikakermaviiliVL
Kasvis-minestronekeittoG, L
Broiler/RaejuustosalaattiG, VL
AppelsiinirahkaG, VL
Tiistai
Curry broileria,mintturaitaa ,jasmineriisiä
Kasvispyttipannu,kananmunaaG, L
Tonnikala/KotijuustosalaattiG, VL
Porkkana-vuohenjuustokeittoG, VL
Marjakiisseli,vaniljavaahtoG, VL
Keskiviikko
Tomaattinen kebab,kermaviili,basmatiriisiG, VL
Sienikääryleet,kermaviili,perunatG, VL
Kalkkuna/FetasalaattiG, VL
MustajuurikeittoG, L
Persikkaa ja kinuskikastikeG, VL
Torstai
Uunikirjolohi,tartarkastike,perunasoseG, VL
Pinaatti-juustocurrypastaVL
Paahtopaisti/juustosalaattiG, L
TomaattikeittoG, L
Ohukaiset ja hilloVL
Perjantai
Chicken Kiew,hedelmäinen kastike,Annanperunaa,villiriisiVL
Täytetty paprika,riisiG, L
Soseutettu hernekeittoG, L
Lohi/MozzarellasalaattiG, VL
Marianne vaahtoG, VL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.