Lounas 24.02.-02.03.

Maanantai
Maissikananrintaa, salsakastike
Lammaspyörykät, punaviinikastikeL
Kasvisminestronekeitto ja salad gardenM
Feta-tai katkarapusalaattiG
Kasvisminestronekeitto ja leipäM
Päärynä, kinuskikastikeG
Tiistai
Jauhelihapihvi, pekoni-sipulikastikeG, VL
HerkkusienilasagneVL
Kasvisborssikeitto ja salad gardenG, M
Kalkkuna-tai leipäjuustosalaattiG, VL
Kasvisborssikeitto ja leipäG, M
MansikkapannacottaG
Keskiviikko
Ylikypsää possun kylkeä, paahdettua perunaaG, M
Pinaattiohukaiset, puolukkasurvosVL
Porkkana-savujuustokeitto ja salad gardenG, VL
Broileri-tai kotijuustosalaattiG, VL
Porkkana-savujuustokeitto ja leipäG, VL
KuningatarkiisseliG, M
Torstai
LasagneVL
KalaseljankaG, M
Bataattisosekeitto ja salad gardenG, VL
Vuohenjuusto-tai graavilohisalaattiG
Bataattisosekeitto ja leipäG, VL
AnanasrahkaG, L
Perjantai
Blackend kirjolohi, kermaviilikastikeG, L
Soija-kasviswok, nuudeliM
Purjo-perunasosekeitto ja salad gardenG, VL
Minilihapulla-tai mozzarellasalaattiG, VL
Purjo-perunasosekeitto ja leipäG, VL
SuklaakääretorttuVL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.