Lounas 07.04.-13.04.

Maanantai
Bourgognen lihapataG, M
Thai curry kanawokG, M
.
Palak PaneerG, VL
Ruokaisa salaatti ja fenkolisosekeittoG, VL
Kahvi/tee ja hedelmä
Tiistai
Mustamakkara ja puolukkasurvosVL
HalloumijuustosalaattiG, L
Broilerinfile, täysjyväriisisalaatti ja kukkakaali-tsatzikiG, L
KasvispastaM
Ruokaisa salaatti ja kasvisgulassikeittoG, M
Kahvi/tee ja hedelmä
Keskiviikko
Suolaisenmakea porsaankylkiG, VL
Sweet & Sour katkarapuwokG, M
Paahdettu sei, parsakaalirisotto ja salottisipuli-paprikavinaigretteG, L
Sieni-perunapyttipannuG, M
Ruokaisa salaatti ja punajuurisosekeittoG, L
Kahvi/tee ja hedelmä
Torstai
Kala-äyriäiskakkuL
Broiler Cobb-salaattiG, L
Marinoitu paahtopaisti,kikhernepasta ja melonicoulisL
Tofu TempuraM
Ruokaisa salaatti ja porkkana-savujuustokeittoG, VL
Kahvi/tee ja hedelmä
Perjantai
Paistettu hauki ja ruohosipulikastikeG, L
Bbq-hampurilainen
.
Artisokka-couscoushöystöL
Ruokaisa salaatti ja kaali-kasviskeittoG, M
Kahvi/tee ja hedelmä

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.