Lounas 17.03.-23.03.

Maanantai
Kirjolohimurekepihvit (M), tillikastike (L)
Kasvissosekeitto(L,G), juuto(L,G)
Vihanneksia ja papuja hapanimeläkastikkeessa(M,G)
Tandoori broiler salaatti (VL,G)
Chili-suklaa broilerfile, jogurttikastike(L,G)
Pekonihampurilainen(L)
Tiistai
Palapaisti(M)
Nakit(M,G), sinappikastike(L)
Soija-kasvislasagnette(VL)
Leipäjuustosalaatti (VL,sis.pähkinää)
Savustettu lohta (M,G), yrtti-kermaviilikastike (L,G)
Pekonihampurilainen(L)
Keskiviikko
Kermainen kalakeitto (L,G), vatkattu mansikkapuuro (M)
Metsästäjän jauhelihakastike (L)
Kasvispihvit (M). linssi-kermaviilikastike (L,G)
Yrtti-broilersalaatti (M)
Lammaspyörykät (M), tumma-yrttikasike(M,G)
Pekonihampurilainen(L)
Torstai
Hededelmäinen broilerpata(L,G,vs)
Lihapullia yrtti-tomaattikastikkeessa(M)
Pinaattinen kasvis-pastavuoka(L,vs,luomu)
Serrano kinkkusalaatti(M)
Porsaanleike (L,G), bearnaisekastike (G)
Kanahampurilainen(VL)
Perjantai
Jauheliha-perunasoselaatikko(G)
Pinaattikeitto ( L,luomu), kananmuna
Kasvismoussaka(L)
Katkarapusalaatti(M,sis.munaa)
Grillattua lohta (M,G), remoulade kastike (L,G)
Kanahampurilainen(VL)

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.