Lounas 07.04.-13.04.

Maanantai
seesampaistettua kasvisriisiä G, M
BouillabaisseG, M
Grillattua broilerin fileetäG, M
JauhelihakastikeG, VL
Possua hapan-imeläkastikeessaG, M
mariannemousseG
Tiistai
punajuuri-perunapaistosG, VL
tomaattikeittoG, VL
tonnikalapastaVL
Lihapyörykät kermaisella pippurikastikkeellaL
broileriwok teryakikastikkeessaG, M
mangokiisseliG, M
Keskiviikko
kikherne-kasviscurryG, M
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoG, VL
LasagneVL
bearnaisekalaa
broileri-anananspitsaL
mustikkarahkaG, L
Torstai
kasvis-perunacurryG, M
HernekeittoG, M
Tex mex uunimakkaraaG, L
tomaattinen härkäpata
Talon hampurilainen L
talon pannukakkua hillolla ja kermavaahdollaVL
Perjantai
Paistetut kasviksetG, M
KurpitsasosekeittoG, VL
Liha-makaronilaatikkoVL
ylikypsää possua punaviini-timjamikastikkeellaG, M
Kebab kahdella kastikkeellaG, L
Omena-kanelivaahtoG

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.