Lounas 05.05.-11.05.

Maanantai
Broilerin rintafilettä, mojokastiketta, basilikakasviksiaG, L
Parsamunakas, tomaattisalsaG, L
Kinkku-salami-ananaspizzaL
Kasvis-kaalikeittoG, M
Runsas salaattipöytä
Raparperi-mansikkakiisseliG, M
Grillipihvi,pippurikastike, maalaisranskalaiset
Tiistai
Talon omatekoiset Jättilihapyörykät, lämpimiä kasviksiaL
Täytetyt kesäkurpitsat, yrttikermaviiliakstikeG, L
Pinaattitäytteisiä tortelliineja, savulohikastikettaL
Tomaattinen KikhernekeittoG, M
Runsas salaattipöytä
HedelmäsmoothieG, VL
Keskiviikko
Pekonihärkää, perunapyreG, VL
Talon omatekemät juurespihvit , minttu-jogurttikastikeL
Uutuus ! Hampurilainen suoraan grillistäL
Inkivääri-porkkanasosekeitt0G, M
Runsas salaattipöytäG, M
Jogurttia, mysliä ja hunajaaL, VL
Torstai
JauhelihalasagneL
Kukkakaali-kasviscurry, minttu-tomaattisalaattiG, M
Lautasannoksena, Cesarinssalaatti broileristaL
KasvisseljankaG, M
Runsas salaattipöytä
SuklaamousseG, VL
Perjantai
Paistettua lohta, sitruunakermaviili, varhaisperunaaL, VL
KasvismousakaG, VL
Broilerwokki sweet-sourkastikeG, M
Linssi-kookoskeittoG, M
Runsas salaattipöytä
Mustikkakiisseli

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.