Lounas 07.04.-13.04.

Maanantai
Kermaista kalakeittoaG, L
KasvispastaaL
Lindströminpihvit,kermakastikettaL
Tikkamasalaa broileristaG, L
AprikoosikiisseliäG, M
Tiistai
Chilillä maustettua bataatti-kookoskeittoaG, L
Jauheliha-perunasosevuokaaG, L
Uunilohta ja hollanninkastikettaG, VL
KerroskiisseliäG, L
Keskiviikko
LihakeittoaG, M
Pinaatti-juustocurryaG, VL
JauhemaksapihvitG, L
Kalkkunan filettä teriyaki-kastikkeessaG, M
Marjapiirakka ja kahvi
Torstai
Hernekeittoa, KasvishernekeittoaG, M
LohipastaaL
BroilerinleikeM
Ohukaiset ja hilloaG, M
Perjantai
ParsakeittoaG, L
BroilerilasagneaL
Savujuustolla täytettyjä jauhelihakääryleitä, muhennettua savoijinkaaliaVL
Mango lassiaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.