Lounas 07.04.-13.04.

Maanantai
Porsaanleikettä ja aurajuustokastikettaG, VL
Kanapaellaa (sis.valkosipuli)M
Palak Paneer-juustocurrya (sis.selleri)G, VL
Bataattisosekeittoa (sis.selleri) ja runsas salaattipöytäG, VL
Härkäwokkia (sis.selleri,valkosipuli)G, VL
MangosmoothieG, VL
Tiistai
Kalkkunan filepihvejä ja omenakastikettaG, VL
Tonnikalalasagne (sis.valkosipuli)VL
KookoscurryaG, VL
Inkivääri-porkkanasosekeitto (sis.selleri) ja runsas salaattipöytäG, VL
Pinaattiravioli
BanaanirahkaaG, VL
Keskiviikko
Broileri-parsakaaligratiiniaG, VL
Uunissa paistettua seitä (sis.selleri)G, VL
Sieni-perunapyttipannuaG, M
Kasvissosekeittoa (sis.selleri) ja runsas salaattipöytäG, VL
Pitakebab
VaniljakiisseliäG
Torstai
Juustokuorrutettua uunimakkaraaG, VL
Spaghetti Bolognese (sis.valkosipuli)M
Kasvismoussaka (sis.selleri,valkosipuli)G, VL
Kasvisborssikeittoa (sis.selleri) ja runsas salaattipöytäG, M
BBQ-burger, chilimajoneesia
HedelmäohukaisiaVL
Perjantai
Savujuustolla täytettyjä jauhelihakääryleitä (sis.kananmuna,selleri,soija)VL
Piparjuuriturskaa (sis.selleri)G, VL
Artisokka-couscoushöystöä, aiolikastiketta (sis.selleri,valkosipuli)L
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoa (sis.selleri) ja runsas salaattipöytäG, VL
Pizza Quattro Stagioni
SuklaamoussekakkuaVL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.