Lounas 24.02.-02.03.

Maanantai
Linströminpihvi, paistettu sipuli, perunasoseVL
Broilerkastike Tikka Masala, keitetty riisiG, VL
Tiistai
Kukkoa viinissä, keitetty riisiG, VL
Piparjuuriliha, keitetty perunaG, VL
SiskonmakkarakeittoG, M
Keskiviikko
Tomaattisalsalla kuorrutettua seitä, keitetty perunaG, VL
LasagneVL
Italialainen kinkkukeitto, minestronekeittoM
Torstai
Paistettu silakka, sitruunaviipaleVL
Karjalanpaisti, perunasose, puolukkahilloG, VL
HernekeittoG, M
Ohukaiset, hillo ja kermavaahto
Perjantai
Kinkkukiusaus/ KalakiusausG, VL
Floridanleike, porsaanleike ja persikkaaVL
Fetajuustosalaatti lautasannosG

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.