Lounas 20.01.-26.01.

Maanantai
KaurapuuroM
Metsästäjän jauhelihakastikeG, VL
Pähkinä couscousL
MustajuurisosekeittoG, VL
Ciabatta fetatäytteelläVL
Rukiiset silakkamurekepihvitVL
Tiistai
Neljän viljanpuuroM
Mediterranean: LihapyörykätG, M
Mediterranean: Kasvis tagineG, M
Ranskalainen sipulikeittoG, M
Ciabatta fetatäytteelläVL
NakkiborssikeittoG, M
Keskiviikko
KaurapuuroM
Mediterranean: Libanonilainen Doner kebabG, L
KasviskuskuspihvitL
BataattisosekeittoG, L
Ciabatta fetatäytteelläVL
Torstai
RuishiutalepuuroM
Mediterranean: Broiler-chorizo paellaG, M
Sieni-kasvismunakasrullaVL
PinaattikeittoVL
Ruisruutu savukalatäytteelläVL
Mediterranen: Crema catalanaG, VL
Perjantai
KaurapuuroM
MakkarakastikeG, M
Soija-kasviskiusausG, VL
Paahdettu paprikakeittoG, L
Ruisruutu savukalatäytteelläVL
Kievinkanaa
Lauantai
Burgundinpataa ja riisiäG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.