Lounas 13.01.-19.01.

Maanantai
LindströminpihviG, VL
Paneroitu KampelafileeVL
UunijuureksetG, M
BataattisosekeittoG, VL
Napas: Parmesan,palvikinkkuG, L
Kuningatarkiisseli tai ananas-kookosmousseG
Tiistai
Paistettua kalaa leipurin tapaanG, VL
Peinet lihapullat tomaattikastikkeessaG, M
PorkkanapihviVL
MustajuurisosekeittoG, VL
Napas:Grillattu halloumi,häränrintaG
Boysenmarjakiisseli tai karpalotG, VL
Keskiviikko
PyttipannuG, M
Porsaankassler ja tandoorikastikettaG, VL
MunakoisolasagneVL
Paahdettu paprikakeittoG, VL
Napas: Serrano, FetaG, L
Mustikkakiisseli tai mansikkarahkaG, VL
Torstai
KirjolohimurekepihviL
Broilerin rintafilee ja tomaatti-oliivkastikeG, M
Sieni-viikunarisottoG, VL
PalsternakkasosekeittoG, VL
Napas: Kalkkuna m,g, leipäjuusto vl
Marja-banaani smoothie m,g tai ohukaisetVL
Perjantai
Pannupihvi , paistettua sipuliaja perunaaG, M
Döner KebabG, L
Tortilla fetatäytteelläVL
ParsakaalisosekeittoG, VL
Napas: Katkarapu, tofuG, M
Raparperi-mansikka kiisseli vl,g, tai mud cakeVL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.