Lounas 17.03.-23.03.

Maanantai
KATKARAPUKASARI,TILLIRIISIÄG, M
LAMMASPYÖRYKÖITÄ,TERIAKI-CHILIKASTIKEL
VUOHENJUUSTO-PASTAAL
NAPAS:TONNIKALA,KOTIJUUSTO
PARSAKEITTOG, L
MANGOKIISSELI TAI MARJARAHKA
Tiistai
PAISTETTUJA MUIKKUJA,PERUNASOSETTA JA VOISULAAVL
MAKKARA STROGANOFF,KEITIN PERUNAAL
TÄYTETTYÄ KESÄKURPITSAA,PERSILJA-KERMAVIILIKASTIKEG, VL
NAPAS;VUOHENJUUSTO,BROILERI
HERKKUSIENIKEITTOL
RAPARPARI-MANSIKKAKIISSELI TAI HEDELMÄSMOOTHIE
Keskiviikko
ITSETEHDYT WALLENBERGIN PIHVIT:BROILERI/JAUHELIHA,PERUNASOSETTA JA RUSKEA KERMAKASTIKEL
RAPU-HOLLADAISE KUORRUTETTUA SEITÄ,KEITIN PERUNAAG, VL
PINAATTIOHUKAINEN, PUOLUKKAA
NAPAS;KATKARAPU,LEIPÄJUUSTO
PUNAJUURISOSEKEITTO
KUNIGATARKIISSELI TAI TARTE TATIN OMENAPIIRAS
Torstai
PANEROITU KAMPELAFILEE, MUHENNETTUA PUNAJUURTA JA TILLIPERUNAA,
KARJALANPAISTIA,PERUNASOSETTA JA PUOLUKKAAG, VL
KUKKAKAALI-PERUNACURRYAG, M
NAPAS;KALKKUNA,PARMESAN
PORKKANA-SAVUJUUSTOKEITTOG, VL
BOYSENMARJAKIISSELI TAI OHUKAISET+HILLO
Perjantai
RAPEA KALAPALA,KERMAVIILIKASTIKE JA KEITIN PERUNAAVL
SZECHUANIN BROILERIKASTIKE,RIISIG, M
KASVIKSIA MAAPÄHKINÄKASTIKKEESSAG, M
NAPAS;KINKKU,BRIEJUUSTO
PARSAKAALISOSEKEITTOG, L
MUSTIKKAKIISSELI TAI SUKLAA-KÄÄRETORTTU

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.