Lounas 14.04.-20.04.

Maanantai
BroilerilasagnetteVL
Paistettu hauki,tilli-kermaviilikastike,perunaaL
Vuohenjuusto-aurinkotomaattiröstit,tsatsiki
Napas:Broileri,Kotijuusto
TomaattikeittoG, L
Aprikoosikiisseli tai Mustikkarahka
Tiistai
Kaalilaatikkoa,puolukkasurvostaG, M
Kreolilainen lihapata,riisiG, M
MunakoisovuokaaL
Napas:Katkarapu,Vuohenjuusto
KasvisborssikeittoG, M
Vadelmakiisseli tai Kaurainen marja-omenapaistos
Keskiviikko
Uunissa paistettua seitä,piparjuuri-kermaviilikastike ja tillimuhennettuperunaG, L
Broilerin koipireisi,marengolainen kastike,riisiG, M
Fetajuustolla täytettyä paprikaa,piparjuuri-kermaviilikastike,G
Napas:tonnikala,Leipäjuusto
Porkkana-inkiväärikeittoG, L
Marjajogurtti tai Ananasriisi
Torstai
Tuoretta tomaatti-basilikaturskaa,polentaa,G, M
Hernekeittoa,sipulihaketta
Kikherne-kasviscurryaG, M
Napas:Paahtopaisti,Parmesan
PunajuurisosekeittoG, L
PashaG, L
Perjantai
PÄÄSIÄINEN RAVINTOLA SULJETTUVL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.