Lounas 06.01.-12.01.

Maanantai
Loppiainen
Tiistai
Broileripiccattaa, tomaattikastiketta, persiljariisiäG, M
Sieni-kasvispihvejä, yrtti-kermaviilikastiketta, pähkinäperunoitaL
Burger bar
Marokkolaista tomaatti-kikhernekeittoaG, M
Kokoa salaattiannos päivän tuoreista kasviksista ja vihanneksista
Päivän jälkiruokavalikoima
Keskiviikko
Pyttipannua, paistettua kananmunaaG, M
Marokkolaista uunikalaa, basmatiriisiäG, M
Tagine bar
Ranskalaista sipulikeittoaG, M
Kokoa salaattiannos päivän tuoreista kasviksista ja vihanneksista
Päivän jälkiruokavalikoima
Torstai
Burgundinpataa, persiljariisiäG, M
Kasviskevätkääryleitä, appelsiini-chilikastiketta
Lohi CaesarG, L
KasvisbouillabaisseG, M
HernekeittoaG, M
Kokoa salaattiannos päivän tuoreista kasviksista ja vihanneksista
Päivän jälkiruokavalikoima
Perjantai
Porsaan kassleria, BBQ-kastiketta, paahdettua perunaaG, M
Espanjalaista munakasta, papu-tomaattisalaattiaG, VL
Pihvigrilli
Paahdettua paprikakeittoaG, L
Kokoa salaattiannos päivän tuoreista kasviksista ja vihanneksista
Päivän jälkiruokavalikoima

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.