Lounas 28.04.-04.05.

Maanantai
NeljänviljanhiutalepuuroL, M
Päivän salaatti, kasvisbouillabaisseG, L, M
Uunimakkara (VL,G), perunat
Falafelpyörykät (L,M,VS), minttukastike (G,VS)
RiistakeittoG, L, M
SuklaamousseG
Tiistai
MannapuuroVL
Päivän salaatti, palsternakkasosekeittoG, L
Lindströminpihvi, sinappikastikeVL
KasvistacotG, L
Kermainen savukirjolohikeittoG, VL
MansikkakiisseliG, L, M
Keskiviikko
RuishiutalepuuroL, M
Päivän salaatti, parsakaalisosekeittoG, L
Kievin kana (VL), persilja-majoneesikastike (L,G)VL
Kookoskatkaravut, sweet chili-lisäkeG, L
Pikkumunkki, simaL
Torstai
Hauskaa Vappua
Perjantai
RiisipuuroG, VL
Pippurinen possuhöystö, riisiVL
Kasviskevätkääryleet (VL), sweet and sour kastike (L,M,G)
Sitruskakku, kahviL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.