Lounas 20.01.-26.01.

Maanantai
Broilerin sisäfileetä paprika-chilikastikkeessaG, L
Kirjolohipyöryköitä tillikastikkeessaVL
Kasvis-nuudeliwokkiaL
JauhelihakebakoitaL
Paprikakeittoa ja porsaanpaisti- tai fetasalaattiaG, VL
Mariannemoussea
Tiistai
Pannupihvi, sipulikastikettaG, L
Paistettua seitiä, kermaviilikastikettaL
KasvispihvejäL
HernekeittoaG, L
Herkkusienikeittoa ja paahtopaisti- tai tonnikalasalaattiaG, VL
LaskiaispullaVL
Keskiviikko
Tandoori-porsaanlihapataaG, L
Cheddar-kalarulla
KasvisrisottoaG, L
PekonihampurilainenVL
Purjo-perunasosekeittoa ja katkarapu- tai leipäjuustosalaattiaG, VL
MangorahkaaG, L
Torstai
NaudanlihastroganoffiaG, L
Paistettua kirjolohtaG, L
Kasvis-kaalilaatikkoaG, L
Kashmiri lammascurryaG, L
Borssikeittoa ja broileri- tai graavilohisalaattiaG, L
MansikkakiisseliäG, L
Perjantai
Kievin kanaa, currykastikettaVL
Sitruunakalaa
Kasvis-kevätkääryleitä
Porkkanasosekeittoa ja salaattivalikoimaG, VL
EskimoG, VL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.