Lounas 14.04.-20.04.

Maanantai
Kaurapuuro (luomu)L, M
Lohikiusaus G, VL
Jauhelihakebakot L, M
Kikherne-kasviscurry (VE)G, L, M
Pestoinen kasvisminestrone keitto L
Mozzarella salaatti VL, G Paahtopaistisalaatti L, G
Mansikkarahka G, VL
Tiistai
Neljänviljanpuuro L, M
Kalakeitto G, VL
Pasta ArrabiataL, M
Pinaattiohukaisia L, M
Parsakeitto (VE)G, L, M
Katkarapusalaatti L, M, G tai palvikinkkusalaatti L, G
Uunissa paistettu lohi G, VL
Suklaamousse VL, GG, VL
Keskiviikko
VehnähiutalepuuroL, M
Broileripyörykät L
Jauhelihalasagnette VL
Yrttitarhan tofu-kesäkurpitsakastike (VE) G, L, M
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeitto G, VL
Kotijuustosalaatti VL, G tai yrttibroilerisalaatti L, G
Kerroskiisseli
Torstai
Ruishiutalepuuro (luomu) L, M
Jauhelihakastike G, L, M
Yam wunsen sai mu keitto G, L, M
Vegeburritto (VE)L, M
Kasvisborssikeitto (VE)G, L, M
Tonnikalasalaatti L, M, G tai fetajuustosalaatti VL, G
Marjapiirakka ja vaniljakastike VL
Perjantai

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.