Lounas 27.01.-02.02.

Maanantai
Curry-broilerpataVL
JauhelihakeittoG, M
Ratatouille ja fetajuustoaG, VL
MozzarellasalaattiG, VL
Tiistai
Porsaswok, nuudeliaM
Kasvis-papukroketteja jogurttikastikkeellaL
Intialainen kalakeittoG, VL
Tonnikala-rucolasalaattiG, M
Keskiviikko
Spagetti BologneseL
Linssi-kasvishöystöG, M
Broiler-caesarsalaattiVL
Grillattua lohta hollandaisekastikkeellaVL
Juustoinen kanakeittoG, VL
Torstai
Kaalikääryleet ja ruskeakastikeVL
Hernekeitto ja pannukakkuVL
KasvismusakaG, VL
Hunajapaahdettua vuohenjuustoa ja salaattiaG, VL
Perjantai
Broilerfile cheddar-chilikastikkeellaG, VL
Soija-kasvislasagnetteL
LihakeittoG, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.