Stella Business Park

Stella Business Parkissa on toimivat neuvottelutilat ja tasokkaat saunatilat. Moderni miljöö, monipuoliset tilat, ammattitaitoinen henkilökunta, nykyaikainen kokoustekniikka tietoliikenneyhteyksineen ja tilaisuuksien järjestämistä helpottavat palvelut takaavat neuvottelujen, seminaarien, yritystapaamisten ja juhlien onnistumisen. Tarjoamme palveluitamme ja tilojamme kaikille yrityksille.

Ravintola Terran tilat tyylikkäät ja edustavat tilat tarjoavat monipuoliset puitteet kokouksille, seminaareille, cocktailtilaisuuksille ja arvokkaille juhlille. Suunnittelemme kanssanne pienimuotoisia aamiaistilaisuuksia, yritysesittelyitä, pikkujouluja, buffet-tilaisuuksia ja istuvia illallisia. Kokous- ja seminaarivieraita palvelee 100-paikkainen auditorio.

Tutustu tiloihimme videolta täällä.

Meillä voi järjestää erilaisia yritystapaamisia ja räätälöityjä yksityistilaisuuksia jopa 200 hengelle. Modernit tilat, laadukas ruoka ja palveleva henkilökunta luovat onnistuneet puitteet tilaisuuksille. Tarjoilemme tilauksesta myös talon yritysten tiloihin. Pyydä tarjous yritystiloihin toimitettavista palveluista!

Sijainti Kehä 1:n varrella takaa helpot kulkuyhteydet sekä julkista liikennettä käyttäville että omalla autolla kulkeville.

Kokousvarustus ja kokoushinnat >>

  Ravintola Cocktailtilaisuuteen sopiva tila Classroom Diplomat U Ryhmät Auditorio Sauna Pysäköinti Esteetön kulku liikuntarajoitteisille
Auditorio - Terra 100
Lystikäs - Luna 8 8 8 2x4
Nova ravintola 70 120
Saunatila - Terra 30
Tahto - Terra 8 8 8 2x4
Tarmo - Terra 8 8 8 2x4
Tenho - Terra 20 20 20 20 5x4
Terra ravintola 180 250
Touhu - Terra 30 30 30 30 6x5
Ravintola Ravintola Cocktail Cocktail Luokkahuone Luokkahuone
Diplomaattipöytä Diplomaattipöytä U-muoto U-muoto Ryhmät Ryhmät
Auditorio Auditorio Sauna Sauna Pysäköinti Pysäköinti
Esteetön kulku liikuntarajoitteisille Esteetön kulku liikuntarajoitteisille