Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut
Business Park Mankkaa, Täyttymys

Business Park Mankkaa

Erinomaisten liikenneyhteyksien varrella sijaitsevasta kahdeksankerroksisesta tornitalosta löytyvät erinomaiset puitteet myös monenlaisiin koulutus- ja kokoustilaisuuksiin. Business Parkin ylimmässä kerroksesta löytyy hyvin varusteltu auditorio sekä sauna, jonka kabinetin terassilta avautuu huikea näköala ympäröivään kaupunkiin ja luontoon.

Iltaisin ja viikonloppuisin ravintola Täyttymys muuntuu helposti tyylikkäiden juhla- ja edustustilaisuuksien näyttämöksi. Istuvalle illalliselle mahtuu 150 osallistujaa, mutta buffet- ja cocktail-tilaisuuksissa Täyttymyksessä juhlii helposti jopa 200 henkeä. Pienempiin iltatilaisuuksiin soveltuu ravintolan yhteydessä oleva 12 hengen kabinetti.

Me tarjoamme Sodexon vankkaa osaamista pikkujoulujen, tupaantuliaisten ja mitä erilaisimpien yritysjuhlien järjestämisessä. Täyttymyksen moderni sisustus tarjoaa tyylikkäät puitteet tilaisuudelle kuin tilaisuudelle ja ammattitaitoinen keittiömme huolehtii siitä, että ruoka ja juomat ovat maistuvia ja tapahtuman luonteeseen sopivia. Autamme mielellämme tekemään tilaisuudestasi ikimuistoisen.

Täyttymys on vuokrattavissa arki-iltaisin klo 16–24 ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Meillä on myös A-oikeudet.
Ravintolan tilavuokra yksityiskäyttöön iltaisin 16:00 - 24:00 430,00 €. Hinta sisältää arvonlisäveron.

KOKOUSVARUSTUS: Auditoriossa dataprojektori, piirtoheitin, S-VHS-videonauhuri, DVD-soitin, Digi TV-vastaanotin, audiopäätevahvistimet, PC-liitäntä, fläppitaulu. Kabineteissa dataprojektori (kannettava), fläppitaulu, internet-yhteys.

  Ravintola Cocktailtilaisuuteen sopiva tila Classroom Diplomat U Ryhmät Auditorio Sauna Pysäköinti Esteetön kulku liikuntarajoitteisille
Auditorio 60 40 35 40 100
Kabinetti Havu 10 10
Kabinetti Lehti 16 16 25
Koivikko 12 12 10
Ravintola 160 200
Ravintola Ravintola Cocktail Cocktail Luokkahuone Luokkahuone
Diplomaattipöytä Diplomaattipöytä U-muoto U-muoto Ryhmät Ryhmät
Auditorio Auditorio Sauna Sauna Pysäköinti Pysäköinti
Esteetön kulku liikuntarajoitteisille Esteetön kulku liikuntarajoitteisille