Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Turun linnan ravintolapalvelut

Varaa Henkilökohtainen tapaaminen kun suunnittelet juhlia Turun Linnassa
 
Tiedustelut ja varaukset turunlinna@sodexo.fi

Ravintolapäällikkö Pirjo Blomqvist 0503737507

Tervetuloa!

Kahvila-ravintola Juhana Herttuan Kellari sijaitsee Turun Linnan esilinnassa. Kellari on tunnelmallinen ja viihtyisä levähdyspaikka arjen kiireestä.

Kahvilastamme saat päivittäin tuoretta kahvia. Makeita leivonnaisia ja suolaisia leipiä.Lounaalla meillä on runsas salaattipöytä,lämminruoka sekä kevytlounas vaihtoehto.Lounaaseen kuuluu kahvi ja päivän jälkiruoka.

Toteutamme lounaalle välillä erilaisia teemaviikkoja asiakkaidemme iloksi. Esim. Italia,Deep South ja tulossa monta muuta..

TERVETULOA,VÄLKOMMEN..

Viikonloppuisin on tarjolla runsas brunssi 15€/henkilö

Tervetuloa.

Tule kokeilemaan jotain uutta Turun Linnan Kahvilaan!

Pöytävaraukset ja kyselyt:
turunlinna@sodexo.fi
+358 50 409 666 3

Lounas viikolle 32

  • Napolin pasta-jauheliha laatikko Runsas kala- ja salaattipöytä joka sisältää Uusiaperunoita, salaatteja, talon omaa graavattua kalaa, erillaisia sillejä. Talon omaa saaristolais leipää. Jälkiruoka pöytä ja kahvi. Ruokajuomana vesi ja kotikalja.

    12,00 €

  • Kesäinen kala ja salaattipöytä Runsas kala- ja salaattipöytä joka sisältää Uusiaperunoita, salaatteja, talon omaa graavattua kalaa, erillaisia sillejä. Talon omaa saaristolais leipää. Jälkiruoka pöytä ja kahvi. Ruokajuomana vesi ja kotikalja.

    10,00 €

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Lähetä meille palautetta