Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Valimotie 9

Ravintola Valimotie9 palvelee 30.6.-14.8.2016 seuraavasti:

Aukioloaika ma - pe 7:45 - 14:15

Lounas ma - pe 10:30 - 13:00

 

Valimotie 9 Kokousmaailma tarjoaa tyylikkäät puitteet kokouksille ja liikeneuvotteluille. Neuvottelutilat on varusteltu nykyaikaisella kokoustekniikalla. Kysy lisää, esittelemme tiloja mielellämme.

 

Valimotie 9 sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien solmukohdassa Helsingin Pitäjänmäen teknologia-alueella n. 15 000 työpaikan keskellä. Modernissa toimistorakennuksessa Valimotie 9 tarjoaa käyttäjilleen täydellisen palvelupaketin johon kuuluu aulan vastaanottopalvelun lisäksi ravintola-, turva- ja siivouspalvelut.

Päivittäisestä lounasvalikoimasta löydät tuttuja kotoisia makuja sekä makuelämyksiä maailmalta. Voit ostaa ruokaa ja muita tuotteita päivittäin mukaan.

Lounaslista

 • Local

  Itsetehtyjä jauhelihapihvejä VL sinappi-kermakastiketta VL ja perunasosetta VL Home made Meat patties, creamy mustard sauce and mashed potatoes

  9,70 €

 • Veggie

  Kasvispastaa M ja parmesania L,G Vegetable pasta and Parmesan

  9,70 €

 • Soup

  Parsakeittoa VL,G Asparagus puree soup

  8,00 €

 • Deli Salad Garden

  Pippuri makrillia M,G tai Fetaa VL,G Pepper mackerel or Feta

  8,00 €

 • Dessert

  Voisilmäpullaa VL Sweet bun

  2,20 €

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Valimotie 9 - Sodexon palvelut

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Lähetä meille palautetta