Valimotie 9

Valimotie 9 sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien solmukohdassa Helsingin Pitäjänmäen teknologia-alueella n. 15 000 työpaikan keskellä. Modernissa toimistorakennuksessa Valimotie 9 tarjoaa käyttäjilleen täydellisen palvelupaketin johon kuuluu aulan vastaanottopalvelun lisäksi ravintola-, turva- ja siivouspalvelut.

Päivittäisestä lounasvalikoimasta löydät tuttuja kotoisia makuja sekä makuelämyksiä maailmalta. Voit ostaa ruokaa ja muita tuotteita päivittäin mukaan.

Lounaslista

 • Local

  Halkaistuja uuniperunoita M,G ja kinkkuraejuustotäytettä L,G tai Savulohitäytettä L,G Sliced baked potatoes and ham-cottage cheese filling or smoked salmon filling

  9,80 €

 • Global

  Häränlihawokkia M ja riisiä M,G Beef wok and rice

  9,80 €

 • Veggie

  Itsetehtyjä kikhernepihvejä M ja hunaja-jugurttikastiketta L,G Home made chickpea patties

  9,80 €

 • Soup

  Hernekeittoa M,G tai Tomaattikeittoa M,G Pea soup or Tomato soup

  8,10 €

 • Deli Salad Garden

  Serranoa M,G tai Fetaa L,G tai Viininlehtikääryleitä M,G Serrano or Feta or Wineleaf rolls

  8,10 €

 • Dessert

  Ohukaisia VL hilloa M,G ja kermavaahtoa L,G Pancakes, jam and whipped cream

  2,30 €

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Valimotie 9 - Sodexon palvelut

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta