Valimotie 9

Valimotie 9
Ma-Pe 07.45 - 14.30
La-Su suljettu
Ma-Pe 10.30 - 13.30
La-Su suljettu

Valimotie 9 00380 Helsinki puh. 050 577 9843 puh. 050 576 6961

Valimotie 9 sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien solmukohdassa Helsingin Pitäjänmäen teknologia-alueella n. 15 000 työpaikan keskellä. Modernissa toimistorakennuksessa Valimotie 9 tarjoaa käyttäjilleen täydellisen palvelupaketin johon kuuluu aulan vastaanottopalvelun lisäksi ravintola-, kokous-, turva- ja siivouspalvelut.

Tutustu tiloihimme videolta täällä.

Päivittäisestä lounasvalikoimasta löydät tuttuja kotoisia makuja sekä makuelämyksiä maailmalta. Voit ostaa ruokaa ja muita tuotteita päivittäin mukaan.

Lounaslista

 • Local

  Uunimakkaraa juustokuorrutteella VL,G ja muhennettua perunaa L,G Owen sausages topped with melted cheese and stewed potatoes

  9,80 €

 • Global

  Kirjolohikiusausta L,G Rainbow trout and potato casserole

  9,80 €

 • Veggie

  Kasvismoussakaa VL,G Vegetable moussaka

  9,80 €

 • Soup

  Tom Kha Gai-kanakeittoa M,G tai Andalusialaista kasviskeittoa M,G Tom-Gha-Kai chicken soup or Andalusian fish soup

  8,10 €

 • Deli Salad Garden

  Kalkkunaa M,G tai Savujuustoa L,G Turkey or Smoked cheese

  8,10 €

 • Dessert

  Mangokiisseliä M,G ja kermavaahtoa L,G Mango soup and whipped cream

  2,30 €

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Valimotie 9 - Sodexon palvelut

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta