Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Vallilan Pikseli

Aasia hivelee aisteja 3.-5.2.2015

Sodexo tuo helmikuun pakkasten keskelle Aasian lämpöä ja vieraanvaraisuutta. Aasia-teeman aikana herkutellaan aasialaisilla mauilla, joille on ominaista puhtaus, raikkaus ja vahvat maut.

Aasia-ruokateema on saanut innoituksesta Koreasta, Vietnamista ja Japanista, joissa kussakin käytetään eri mausteita ja ruoanlaiton tekniikoita. Perinteistä aasialaista ruokakulttuuria edustava vietnamilainen ruoka tulee kolmelta eri alueelta, joista yhdessä on myös vahvasti kiinalaisia vaikutteita. Vietnamilaisella aterialla tarjotaan usein nuudeleita. Korianteri ja chili ovat tärkeitä mausteita.

Aasia-teeman aikana ruokalistalla on esimerkiksi teriyaki-glaseerattua lohta, karamellisoitua broileria, kimchiä, nuudelisalaattia ja kalakakkuja. Erilaiset näyttävät, pienet ruoka-annokset luovat yhdessä vastustamattoman makuyhdistelmän, jotka hivelevät kaikkia aisteja. Eksoottisen elämyksen voi kruunata nauttimalla jälkiruuaksi esimerkiksi vihreäteehyytelöä, hedelmiä tai banaaneja kookosmaidossa.

TERVETULOA!

http://www.healthwise.fi/artikkeli/aasia-teema-hivelee-aisteja-3-522015

Tervetuloa Vallilan Pikseliin!

Sodexo tarjoaa kiinteistössä nykyaikaiseen yritystoimintaan tarvittavat oheispalvelut, kuten aula-, kokous-, tilahuolto- ja toimistopalvelut. Ravintola sijaitsee 7 kerroksessa käyntiosoitteessa Jämsänkatu 2 Helsingin Vallilassa.

Tarjoamme puuroaamiaisen, maittavat lounasvaihtoehdot sekä herkullisia kahvilatuotteita ja välipaloja mukaan ostettavaksi tai paikan päällä nautittavaksi. Lisäksi toimimme tilausravintolana ja kauttamme on varattavissa kokoustilaa 6- 80 hengelle sekä saunaosasto.Meille on loistavat yhteydet Pasilan asemalta tai Helsingin keskustasta, sillä mm. raitiovaunu 9 kulkee vierestämme. Jää pois Jämsänkadun pysäkillä, niin olet perillä!

 

Tervetuloa !

Lounas viikolle 5

 • Naudanlihawok hapanimeläkastike riisi nuudeli

  8,80 €

  G L M
 • Bearnaisekala keitetty peruna rakuuna porkkana

  8,80 €

  VL
 • Bataattia, maapähkinäkastikkeessa

  8,80 €

 • Kukkakaalikeitto

  6,30 €

  G L
 • Salaattipöytä ja Kylmäsavulohi napas

  7,20 €

  G L M
 • Vadelmarahka

  1,20 €

  G L
 • g Gluteeniton
 • l Laktoositon
 • m Maidoton
 • vl Vähälaktoosinen

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Vallilan Pikseli - Sodexon palvelut

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

LUNCH! by Sodexo

Ruokalistoiltamme löytyy sekä kotimaisia klassikoita että kansainvälisempiä makuja maailmalta, kauden sesonkiherkkuja ja erilaisia teemoja unohtamatta.

Lähetä meille palautetta