Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

OSEKK, Wallu

Teemapäivät ravintolassamme 21.-23.4.2015

Katuruoka on tällä hetkellä yksi kuumimmista ruokatrendeistä, ja huipulla ovat erityisesti amerikkalainen ja aasialainen katukeittiö. 

Kummaksi Sodexolla tarjottavan katuruoan tekee se, että eri maiden ruokakulttuureja on yhdistelty ennakkoluulottomasti. Teema toteutetaan yhdessä Santa Marian kanssa.

Weird Street Food -teema tarjoaa mahdollisuuden tutustua makuihin, joita ei muualta löydy. 

Tervetuloa maistelemaan Japadogia, ramentacoja ja Elvis french toastia!

 

 

Ravintola Wallu sijaitsee Teuvo Pakkalankadulla, Oulun ammattikorkeakoulun liiketalouden yksikössä ja palvelemme koulun opiskelijoita, henkilökuntaa ja vierailijoita.

Päivittäin on tarjolla herkullisia lounasruokavaihtoehtoja raikkaan lisäkesalaatin ja itseleivotun luomuleivän kera. Kahvilatuotteita on myynnissä päivittäin.

Alakerran käytävältä löydät myös automaatin jossa myynnissä sämpylöitä, pullaa, jogurttia, rahkaa jne.

Kaikki OSEKK:n Campus -ravintolat löydät täältä >>

Lounas viikolle 17

  • Popular

    Teemaruoka Japadog, teriyakimajoneesia, kimchi chilimarinoituja kasviksia Japadog, teriaykimayonnaise, kimchi vegetables
  • Inspiring

    Kalapyörykät, tillikastike, perunat Fish meat balls, dill sauce, potatoes
    Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • Vegetarian

    Lese-porkkanapihvit L, seesam-papu-kermaviilikastike L,G, riisi Carrot patties, seesam-bean sour cream sauce, rice
  • Special lunch

    Gordon bleu, valkosipuli-kermaviilikastike, riisi Gordon bleu, carlig-sour cream sauce, rice
  • Salad

    Juustosalaatti Cheese salad
  • Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

OSEKK, Wallu - Sodexon palvelut

Campus

Campus-konsepti on suunniteltu vastaamaan tämän päivän opiskelijoiden makumieltymyksiä ja toiveita opiskelijaruokailusta. Olemme kehittäneet konseptin käyttäjä-asiakkaiden toiveiden sekä trendi- ja kuluttajatutkimusten pohjalta – aina palvelusta ja miljööstä ruokalistaan saakka. Konseptimme kehittyy jatkuvasti yhteistyössä oppilaitosten edustajien kanssa.

Lähetä meille palautetta