Uutiset

8.5.2017
Ruispilvi – Sodexon ravintoloihin Sodexon ikioma luomuruisleipä

Sodexon ravintoloihin on ilmestynyt uusi luomuruisleipä Ruispilvi. Ruispilvi on varta vasten Sodexoa varten kehitetty pilven muotoinen leipä, joka leivotaan Suomen Savossa, Naarajärvellä. Leipä on Sodexon ikioma, joten sitä saa vain Sodexon ravintoloista.

13.3.2017
Opiskelijat kilpailivat – voittajasta Sodexon virallinen Suomi 100 -leivos
Sodexo järjesti Jyväskylässä JAMK:n opiskelijoille Suomi 100 -leivoskilpailun. Voittajaksi selviytyi tiukassa finaalissa musiikin opiskelija Pinja Viljasen leivos, joka tulee tarjolle kaikkiin Sodexo-ravintoloihin valtakunnallisesti.
 
– Halusimme juhlistaa jotenkin Suomi 100 -vuotta ja sain idean leivoskilpailusta.
6.3.2017
Sodexon keittiölle kiitos

Sodexon Teollisuuskatu 21 ravintolan työntekijät yllättyivät tänään iloisesti, kun Fredman kukitti heidät Keittiölle kiitos -kampanjansa startin kunniaksi.

 

Sivut