Atomitie 5

Atomitie 5
Ma-Pe 08.00 - 14.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 08.00 - 09.30
La-Su suljettu
Ma-To 08.00 - 16.00
Pe 08.00 - 15.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 11.00 - 13.30
La-Su suljettu
19.4.2019 suljettu
22.4.2019 suljettu
1.5.2019 suljettu
30.5.2019 suljettu
21.6.2019 suljettu

puh: 010 540 7000
puh: 050 470 89 77

Atomitie 5 00370 Helsinki

Vappumunkkeja ja simaa myynnissä tiistaina 30.4.2019

Tiistaina vappuaattona ravintolassamme on myynnissä itsetehtyä simaa sekä vastapaistettuja vappumunkkeja (laktoositon). Tuotteet ovat myynnissä klo 11:00-14:00 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Saatavuuden varmistamiseksi suosittelemme ennakkotilauksen tekemistä. Lomakkeita löydät ravintolasta sekä tästä linkistä.

Äitienpäiväksi itsetehtyjä herkkuja meiltä!

Ravintolassamme on saatavana vain ennakkotilauksella itsetehtyjä herkkuja:

-Mehevä suklaakakkupohja M, L, n. 10 hlö 7,70€/kpl
-Sokerikakkupohja VL n. 10 hlö 4,70€/kpl
-Mango-tuorejuustopiirakka VL n. 6 hlö 11,50€/Kpl
-Sacherkakku VL n. 12 hlö 47,50€/kpl

Ennakot tulee jättää 7.5. mennessä ravintolan kassahenkilölle tai sähköpostilla osoitteeseen atomitie.fms.fi@sodexo.com, nouto ravintolasta 10.5. klo 14:00 mennessä. Ennakkotilauslomakkeita löydät ravintolasta tai tästä linkistä.

Ravintolamme on remontissa 13.-17.5., ruokailumahdollisuus 5.kerroksessa

Uudistamme ravintolamme ilmettä raikkaammaksi ja toimivammaksi toukokuussa viikolla 20, eli 13.-17.5. välisenä aikana.

1.kerroksen ravintolamme on tänä aikana suljettuna ja ruokailu tapahtuu A-rapun 5. kerroksessa.

Remontin ajan tarjoamme lounasta 5. kerroksen kokousmaailmassa, jossa tarjolla on hieman suppeampi ruokalista. Tarkemmat lounaslistat tulevat internetsivuillemme lähempänä ajankohtaa.

 Aamupuuro ma-pe klo 8:00-9:30

Tarjoamme päivittäin vaihtuvaa luomupuuroa.
Lisäksi ravintolastamme löytyy Simply to Go-vitriini josta löytyy mm. täytettyjä sämpylöitä, smoothieita, välipalatuotteita, makeisia sekä virvokkeita.

Maanantaina                    Luomu Ruispuuro M
Tiistaina                            Luomu 2-viljan puuro M
Keskiviikkona                   Luomu Ohrapuuro L
Torstaina                          Luomu Kaurapuuro M
Perjantaina                       Luomu Mannapuuro L

Lounas
Lounasvalikoimastamme löydät päivittäin viisi maittavaa ja terveellistä vaihtoehtoa, joista aina yksi on kasvisvaihtoehto. Grillipisteessä on tarjolla päivittäin vaihtuvia annoksia, kuten esimerkiksi pizzaa, hampurilaisia, raikkaita salaatteja, pastaa tai pihvejä.

Kokouspalvelut
Atomitie 5:ssä on 16 erityyppisiin kokouksiin sopivaa tilaa, jotka voidaan muuttaa tarvittaessa neljän hengen kokoustilasta 80 hengen luentosaliin.
Atomitie 5:n aula palvelee kokousasiakkaita monipuolisesti ja tarjoaa mm. herkulliset kokoustarjoilut palavereihin. Tarjoamme myös esim.  taksin tilaus-, postitus-, siivous- ja pesulapalveluita.

Kokoustilavarauspyynnöt voitte laittaa osoitteeseen aulapalvelut.atomitie.fms.fi@sodexo.com tai soittamalla aulapalveluiden puhelinnumeroon 050- 574 72 28.

Kokoustarjoiluhinnasto 2019

Kokoustilahinnasto 2019

Oiva-raportti 2018 (pdf)

Tervetuloa!

Lounaslista

 • Global

  Kebab, riisiä ja valkosipuli-kermakastiketta Kebab, rice and garlic sour cream sauce

  8,90 €

  G L
 • Local

  Paistettuja muikkuja, perunasosetta ja tartarkastiketta Saatavana myös gluteeniton ja maidoton kalavaihtoehto Fried vendace, smashed potatoes and tar tar sauce Gluten and dairy free option also available

  8,90 €

  L
 • Veggie

  Itse tehdyt herkkutatti-kasvispihvit, paahdettua vehnää ja kasviksia, sitruuna-timjamijogurttia Home made porcino-vegetable patties, roasted wheat and vegetables and lemon&thyme yoghurt

  8,90 €

  L
 • Salad Garden & Soup

  Paahdettua paprikakeittoa, hinta sisältää napakset Saatavana myös kevyempi maidoton keitto Roasted bell pepper soup, price includes napas Dairy free soup also available

  8,90 €

  G L
 • Deli Salad Garden

  Proteiinivaihtoehdot: Chilibroileria tai gratinoitua vuohenjuustoa Saatavana myös vegaaninen vaihtoehto Protein options: Chicken with chili or gratinated goat cheese Vegan option also available

  2,00 €

  G VL
 • Hamburger

  Beef burger original ja ranskalaisia Beef burger original and french fries

  9,90 €

  L M
 • Mixed lunch: Valitse kaikista lämminruokalinjaston vaihtoehdoista sinulle sopiva kokonaisuus. (Huom. Ei koske grillin annoksia) Mixed lunch: Choose your desired meal from a variety of choices. (Note: Not applicable to grill dishes)

  11,40 €

 • Kaikkiin lounaspaketteihin sisältyy leipäpöydän ja lisäkesalaattipöydän tuotteet sekä kahvi tai tee. All lunch options includes bread and salad table, water and coffee or tea.
 • g Gluteeniton
 • l Laktoositon
 • vl Vähälaktoosinen
 • m Maidoton

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Atomitie 5 - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.