Atomitie 5

Atomitie 5
Ma-Pe 08.00 - 14.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 08.00 - 09.30
La-Su suljettu
Ma-To 08.00 - 16.00
Pe 08.00 - 15.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 11.00 - 13.30
La-Su suljettu
6.12.2018 suljettu
24.12.2018 suljettu
25.12.2018 suljettu
26.12.2018 suljettu
1.1.2019 suljettu

Atomitie 5 00370 Helsinki puh. 0503878190 puh. 0504657963

21.12. Joulutori
Järjestämme joulutorin, josta voi ostaa joulun kiireitä helpottavia, itse tehtyjä tuotteita. Myynnissä on mm. saaristolaisleipää, taatelikakkua, punasipulihilloketta, laatikoita sekä jouluolutta.

Saatavuuden varmistamiseksi suosittelemme ennakkotilauksen tekemistä 14.12. mennessä joko jättämällä lomakkeen ravintolaamme, 5.kerroksen aulapalveluihin tai lähettämällä sähköpostilla atomitie.fms.fi@sodexo.com.

Lomakkeita löydät ravintolastamme, 5.kerroksen aulapalveluista tai tästä linkistä
 

Joka perjantai voi olla pizzaperjantai!

Pizzaa ennakkotilauksella 8€/Kpl! Makuvaihtoehtoina löytyy tomaatti-mozzarella, americano (kinkku-ananas-aurajuusto) tai tonnikala. Tilaa pizzat ennakkoon viimeistään torstaisin klo 13:00 ja nouda ravintolasta perjantaisin klo 13:30- 13:45 välillä.

Ennakkotilauslomakkeet saat joko kassalta tai lähettämällä tilauksen sähköpostitse osoitteeseeen atomitie.fms.fi@sodexo.com

Tiedote maksuvälineistä

Ravintolassamme ei käsitellä käteistä rahaa.

Meillä voitte maksaa ostoksenne maksukortilla tai älypuhelimella, Edenredin tai Smartumin lounasseteleillä, Epassilla, Eazybreakilla tai MobilePaylla. Huomioittehan että maksupäätteessämme on lähimaksuominaisuus, jota voitte käyttää sekä maksukortilla että älypuhelimella.

Aamiaisbuffet sekä aamupuuro ma-pe klo 8-9.30

Tarjoamme päivittäin vaihtuvaa luomupuuroa sekä runsaan aamiaisbuffetin. Lisäksi ravintolastamme löytyy Simply to Go-vitriini josta löytyy mm. täytettyjä sämpylöitä, smoothieita, välipalatuotteita, makeisia sekä virvokkeita.

Maanantaina                    Luomu Neljän viljan puuro M
Tiistaina                            Luomu Kaurahiutalepuuro M
Keskiviikkona                   Luomu Ohrapuuro L
Torstaina                          Luomu Ruishiutalepuuro M
Perjantaina                       Luomu Riisipuuro L

Lounas
Lounasvalikoimastamme löydät päivittäin viisi maittavaa ja terveellistä vaihtoehtoa, joista aina yksi on kasvisvaihtoehto. Grillipisteessä on tarjolla päivittäin vaihtuvia annoksia, kuten esimerkiksi pizzaa, hampurilaisia, raikkaita salaatteja, pastaa tai pihvejä.

Kokouspalvelut
Atomitie 5:ssä on 16 erityyppisiin kokouksiin sopivaa tilaa, jotka voidaan muuttaa tarvittaessa neljän hengen kokoustilasta 80 hengen luentosaliin.
Atomitie 5:n aula palvelee kokousasiakkaita monipuolisesti ja tarjoaa mm. herkulliset kokoustarjoilut palavereihin. Tarjoamme myös esim.  taksin tilaus-, postitus-, siivous- ja pesulapalveluita.

Kokoustilavarauspyynnöt voitte laittaa osoitteeseen aulapalvelut.atomitie.fms.fi@sodexo.com tai soittamalla aulapalveluiden puhelinnumeroon 0505747228.

Aamiaishinnasto 2018 (pdf)
Kokoustilojen vuokraushinnasto 2018 (pdf)
Kokoustarjoiluhinnasto 2018 (pdf)
Oiva-raportti 2018 (pdf)

Tervetuloa!

Lounaslista

 • Local

  Siskonmakkarakeittoa (sianliha) Sausage soup (pork)

  8,80 €

  G M
 • Global

  Fish & chips ja sitruunamajoneesia Fish & chips and lemon mayonnaise

  8,80 €

  L
 • Veggie

  Munakoisolasagnea Eggplant lasagne

  8,80 €

  L
 • Salad Garden & Soup

  Vihreää parsakeittoa, hinta sisältää napakset Green asparagus soup, price includes napas

  8,80 €

  G L
 • Deli Salad Garden

  Proteiinivaihtoehdot: Briejuustoa tai chilikalkkunaa Protein options: Brie cheese or chili turkey

  2,00 €

  G L
 • Wok

  Broileri- chilinuudeli wok Chicken chili noodle wok

  9,80 €

  M
 • Mixed lunch: Valitse kaikista lämminruokalinjaston vaihtoehdoista sinulle sopiva kokonaisuus. (Huom. Ei koske grillin annoksia) Mixed lunch: Choose your desired meal from a variety of choices. (Note: Not applicable to grill dishes)

  11,30 €

 • Kaikki lounaspakettimme sisältävät leipäpöydän sekä lisäkesalaattipöydän tuotteet, veden ruokajuomana sekä kahvin tai teen All lunch options includes bread and salad table, water and coffee or tea.
 • g Gluteeniton
 • m Maidoton
 • l Laktoositon

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Atomitie 5 - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.