Atomitie 5

Atomitie 5
Ma-Pe 08.00 - 14.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 08.00 - 09.30
La-Su suljettu
Ma-Pe 08.00 - 16.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 11.00 - 13.30
La-Su suljettu
21.6.2019 suljettu

puh: 050 387 81 90
puh: 050 470 89 77

Atomitie 5 00370 Helsinki puh. 050 3878190

Tervetuloa lounaalle valmiiseen pöytään!

Sodexo haluaa kannustaa eläkeläisiä syömään terveellisesti ja monipuolisesti. Siksi olemme käynnistäneet kampanjan, jolla eläkeläiset voivat syödä ravintoloissamme edullisemmin ja käydä lounaalle valmiiksi katettuun pöytään.

Eläkeläistodistusta näyttämällä:

 • yhden lounaan hinnasta -30 %:n alennus.

Lounaslistat löydätte tämän sivun alapuolelta.

Tervetuloa lounaalle!

Juhannustori 20.6. klo 10:30-13:30

Tilaa meiltä juhannuksen pitopöytään itsetehtyjä herkkuja!

Juhannustorillamme on myynnissä  saaristolaisleipää, perunasalaattia, herkullista granaattiomenasimaa sekä mansikka-raparperipiirakkaa

Saatavuuden varmistamiseksi suosittelemme ennakkotilauksen tekemistä 17.6.2019 klo 13:00 mennessä. Ennakkotilauslomakkeita löydät ravintolasta tai tästä linkistä. Ennakkotilatut tuotteet ovat noudettavissa 20.6.2019 klo 10.30-13.30 välisenä aikana.

Tervetuloa ostoksille!

 Aamupuuro ma-pe klo 8:00-9:30

Tarjoamme päivittäin vaihtuvaa luomupuuroa.
Lisäksi ravintolastamme löytyy Simply to Go-vitriini josta löytyy mm. täytettyjä sämpylöitä, smoothieita, välipalatuotteita, makeisia sekä virvokkeita.

Maanantaina                    Luomu Ruispuuro M
Tiistaina                            Luomu 2-viljan puuro M
Keskiviikkona                   Luomu Ohrapuuro L
Torstaina                          Luomu Kaurapuuro M
Perjantaina                       Luomu Mannapuuro L

Lounas
Lounasvalikoimastamme löydät päivittäin kuusi maittavaa ja terveellistä vaihtoehtoa, joista löytyy aina useampi kasvis- tai vegaanivaihtoehto. Grillipisteessä on tarjolla päivittäin vaihtuvia annoksia, kuten esimerkiksi pizzaa, hampurilaisia, raikkaita salaatteja, pastaa tai pihvejä.

Kokouspalvelut
Atomitie 5:ssä on 16 erityyppisiin kokouksiin sopivaa tilaa, jotka voidaan muuttaa tarvittaessa neljän hengen kokoustilasta 80 hengen luentosaliin.
Atomitie 5:n aula palvelee kokousasiakkaita monipuolisesti ja tarjoaa mm. herkulliset kokoustarjoilut palavereihin. Tarjoamme myös esim.  taksin tilaus-, postitus-, siivous- ja pesulapalveluita.

Kokoustilavarauspyynnöt voitte laittaa osoitteeseen aulapalvelut.atomitie.fms.fi@sodexo.com tai soittamalla aulapalveluiden puhelinnumeroon 050- 574 72 28.

Kokoustarjoiluhinnasto 2019

Kokoustilahinnasto 2019

Oiva-raportti 2018 (pdf)

Tervetuloa!

Lounaslista

 • FROM THE FAVORITIES

  Juhannusbuffet: Alkuruokapöytä Buffet sisältää salaattipöydän, alku-, ja pääruoat, keiton ja leipäpöydän antimet Midsummer´s buffet: Starters Buffet includes salads, starters and main courses, soup and bread.

  10,50 €

 • FROM THE FAVORITIES

  Juhannusbuffet: Pääruokabuffet liha, kala, ja kasvis/vegaanivaihtoehdot Buffet sisältää salaattipöydän, alku-, ja pääruoat, keiton ja leipäpöydän antimet Midsummer´s buffet: Main courses (meat, fish and vegetable/vegan options) Buffet includes salads, starters and main courses, soup and bread.

  10,50 €

  G
 • FROM THE FAVORITIES

  Juhannusbuffet: Bataattisosekeittoa, saatavana myös maidottomana Buffet sisältää salaattipöydän, alku-, ja pääruoat, keiton ja leipäpöydän antimet. Maidoton keitto myös saatavilla. Midsummer´s buffet: Sweet potato soup Buffet includes salads, starters and main courses, soup and bread. Dairy-free soup also available.

  10,50 €

  G L
 • DESSERT

  Mansikka-raparperipannacotta Strawberry and rhubarb pannacotta

  1,50 €

  G
 • g Gluteeniton
 • l Laktoositon

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Atomitie 5 - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.