Atomitie 5

Atomitie 5
Ma-Pe 08.00 - 14.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 08.00 - 09.30
La-Su suljettu
Ma-Pe 08.00 - 16.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 11.00 - 13.30
La-Su suljettu

puh: 050 387 81 90
puh: 050 470 89 77

Atomitie 5 00370 Helsinki puh. 050 387 81 90 keittiö puh. 050 574 72 28 aulapalvelut

Asiakastyytyväisyyskysely 1.- 31.10.2019

Vaikka makuasioista on turha kiistellä, palamme halusta tietää, miten onnistuimme täyttämään odotuksesi. 
Kyselyssä on mahdollisuus antaa palautetta mm. palvelustamme, ruoan laadusta ja mausta sekä siivouksen laadusta niiden yritysten osalta, joilla on siivoussopimus kanssamme.
Nyt jos koskaan kannattaa siis kertoa, miten meillä menee, sillä näin voit vaikuttaa siihen, että palvelut kehittyvät vastaamaan paremmin juuri sinun tarpeitasi ja odotuksiasi. 
Kyselyssä on viisi kysymystä ja se on helppo ja nopea täyttää vaikka ruokailun lomassa tai kahvitauolla. Kyselyyn voi vastata anonyymisti eikä yksittäistä vastaajaa ole mahdollista tunnistaa.

Palautetta voit antaa joko https://sodexo.plus/atomitie tai ravintolassa olevalla tabletilla.

Kyselyyn vastanneet voivat noutaa pienen makean kiitoksen ravintolan kassalta.

Kiitos vastauksistanne jo etukäteen!

Cucina Italiana 22.-24.10.2019
Ensi viikolla päästään italialaiseen tunnelmaan, kun Italian keittiön tuoksut, värit ja maut pääsevät valloilleen ravintolassamme.

Tervetuloa lounaalle valmiiseen pöytään!
Sodexo haluaa kannustaa eläkeläisiä syömään terveellisesti ja monipuolisesti. Siksi olemme käynnistäneet kampanjan, jolla eläkeläiset voivat syödä ravintoloissamme edullisemmin ja käydä lounaalle valmiiksi katettuun pöytään.

Eläkeläistodistusta näyttämällä:

 • yhden lounaan hinnasta -30 %:n alennus.

Lounaslistat löydätte tämän sivun alapuolelta.

Tervetuloa lounaalle!

 Aamupuuro ma-pe klo 8:00-9:30

Tarjoamme päivittäin vaihtuvaa luomupuuroa.
Lisäksi ravintolastamme löytyy Simply to Go-vitriini josta löytyy mm. täytettyjä sämpylöitä, smoothieita, välipalatuotteita, makeisia sekä virvokkeita.

Maanantaina                    Luomu 3-viljan puuro M
Tiistaina                            Luomu Kaurapuuro M
Keskiviikkona                   Luomu Mannapuuro L
Torstaina                          Luomu Ruispuuro M
Perjantaina                       Luomu Ohrapuuro L

Lounas
Lounasvalikoimastamme löydät päivittäin kuusi maittavaa ja terveellistä vaihtoehtoa, joista löytyy aina useampi kasvis- tai vegaanivaihtoehto. Grillipisteessä on tarjolla päivittäin vaihtuvia annoksia, kuten esimerkiksi pizzaa, hampurilaisia, raikkaita salaatteja, pastaa tai pihvejä.

Kokouspalvelut
Atomitie 5:ssä on 16 erityyppisiin kokouksiin sopivaa tilaa, jotka voidaan muuttaa tarvittaessa neljän hengen kokoustilasta 80 hengen luentosaliin.
Atomitie 5:n aula palvelee kokousasiakkaita monipuolisesti ja tarjoaa mm. herkulliset kokoustarjoilut palavereihin. Tarjoamme myös esim.  taksin tilaus-, postitus-, siivous- ja pesulapalveluita.

Kokoustilavarauspyynnöt voitte laittaa osoitteeseen aulapalvelut.atomitie.fms.fi@sodexo.com tai soittamalla aulapalveluiden puhelinnumeroon 050- 574 72 28.

Kokoustarjoiluhinnasto 2019

Kokoustilahinnasto 2019

Oiva-raportti 2018 (pdf)

Tervetuloa!

Lounaslista

 • FROM THE FAVORITIES

  Kermaista lohikeittoa Creamy salmon soup

  8,90 €

  G L
 • FROM THE FAVORITIES

  Lihapullia pippurikastikkeessa, lohkoperunoita ja juuressärää Meatballs in pepper sauce, potatoes and root vegetables

  8,90 €

  G L
 • FROM THE BOWL

  Veggiebowl Veggiebowl

  9,50 €

  G L M
 • Soup

  Pinaattikeittoa, hinta sisältää 2 proteiininapasta Saatavana myös maidoton keitto Spinach soup, price includes 2 protein napas Milk free soup also available

  8,90 €

  G L
 • FROM THE KITCHEN

  Vuohenjuustosalaatti ja paahdettuja punajuuria Goat cheese salad and roasted beet root

  9,90 €

  G VL
 • Mixed lunch: Valitse kaikista lämminruokalinjaston vaihtoehdoista sinulle sopiva kokonaisuus. (Huom. Ei koske grillin annoksia) Mixed lunch: Choose your desired meal from a variety of choices. (Note: Not applicable to grill dishes)

  11,40 €

 • Kaikki lounaspakettimme sisältävät leipäpöydän sekä lisäkesalaattipöydän tuotteet, veden ruokajuomana sekä kahvin tai teen All of our lunch options includes bread and salad tables, water and coffee or tea
 • g Gluteeniton
 • l Laktoositon
 • m Maidoton
 • vl Vähälaktoosinen

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Atomitie 5 - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.