Atomitie 5

Atomitie 5
Ma-Pe 08.00 - 14.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 08.00 - 09.30
La-Su suljettu
Ma-To 08.00 - 16.00
Pe 08.00 - 15.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 11.00 - 13.30
La-Su suljettu

Atomitie 5 00370 Helsinki puh. 0503878190 puh. 0504657963

Joka perjantai voi olla pizzaperjantai!

Pizzaa ennakkotilauksella 8€/Kpl! Makuvaihtoehtoina löytyy Tomaatti-mozzarella, Americano (kinkku-ananas-aurajuusto) tai Tonnikala. Tilaa pizzat ennakkoon viimeistään torstaisin klo 13:00 ja nouda ravintolasta perjantaisin klo 13:30- 13:45 välillä.

Ennakkotilauslomakkeet saat joko kassalta tai lähettämällä tilauksen sähköpostitse osoitteeseeen atomitie.fms.fi@sodexo.com

Tiedote maksuvälineistä

Ravintolassamme ei käsitellä käteistä rahaa.

Meillä voitte maksaa ostoksenne maksukortilla tai älypuhelimella, Edenredin tai Smartumin lounasseteleillä, Epassilla, Eazybreakilla tai MobilePaylla. Huomioittehan että maksupäätteessämme on lähimaksuominaisuus, jota voitte käyttää sekä maksukortilla että älypuhelimella.

Aamiaisbuffet sekä aamupuuro ma-pe klo 8-9.30

Tarjoamme päivittäin vaihtuvaa luomupuuroa sekä runsaan aamiaisbuffetin.

Maanantaina                    Luomu Kolmen viljan puuro M
Tiistaina                            Luomu Kaurahiutalepuuro M
Keskiviikkona                   Luomu Mannapuuro L
Torstaina                          Luomu Ruishiutalepuuro M
Perjantaina                       Luomu Ohrahiutalepuuro L

Simply to go- vitriinistä saa nyt myös itse valmistettuja smoothieita,
rahkoja sekä jogurtteja. Meiltä löytyy myös täytettyjä sämpylöitä, proteiinituotteita, tuoremehuja, virvokkeita, kahvia sekä hedelmiä yms. joilla saat helposti puhtia päivään!

Lounas
Lounasvalikoimastamme löydät päivittäin viisi maittavaa ja terveellistä vaihtoehtoa, joista aina yksi on kasvisvaihtoehto. Grilli- pisteemme on tämän talon sydän,
kokkimme pyöräyttää hetkessä päivittäin vaihtuvan, maittavan wokin, pastan, hampurilaisaterian, pihvin tai raikkaan salaattiannoksen.

Kokouspalvelut
Atomitie 5:ssä on 16 erityyppisiin kokouksiin sopivaa tilaa, jotka voidaan muuttaa tarvittaessa neljän hengen kokoustilasta 80 hengen luentosaliin.

Atomitie 5:n aula palvelee kokousasiakkaita monipuolisesti ja tarjoaa mm. mahdollisuuden nauttia herkullisesta aamupalasta tai iltapäiväkahveista luontevasti joko kokouksen lomassa tai viihtyisässä aulatilassa. Tarjoamme myös esim.  taksin tilaus-, postitus-, siivous- ja pesulapalveluita.

Kokoustilavarauspyynnöt voitte laittaa osoitteeseen aulapalvelut.atomitie.fms.fi@sodexo.com tai soittamalla aulapalveluiden puhelinnumeroon 0505747228.

Aamiaishinnasto 2018 (pdf)
Kokoustilojen vuokraushinnasto 2018 (pdf)
Kokoustarjoiluhinnasto 2018 (pdf)
Oiva-raportti 2018 (pdf)

Tervetuloa!

Lounaslista

 • Local

  Kylmäsavulohella ja purjolla kuorrutettuja silakoita ja tilli-sitruunaperunoita Baltic herring with smoked salmon and dill-lemon potatoes

  8,80 €

  G L
 • Global

  Espanjalaiset lihapyörykät (naudanliha), savuista tomaattikastiketta ja sipulibulguria Spanish meatballs (beef), tomato sauce and onionbulgur

  8,80 €

  L
 • Veggie

  Herkkutatti-soijapastaa ja pecorinojuustoa Porcino-soy pasta and pecorino cheese

  8,80 €

  L
 • Salad Garden & Soup

  Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoa, hinta sisältää napakset Zhucchini purée soup with goat cheese, price includes napas

  8,80 €

  G
 • Deli Salad Garden

  Proteiinivaihtoehdot: Paahtopaistia tai Mozzarellajuustoa Protein options: Roast beef or mozzarellacheese

  2,00 €

  G VL
 • Pizza

  Parmankinkku-kirsikkatomaattipizza Parma ham pizza with cherry tomato

  9,80 €

  L
 • Mixed lunch: Valitse kaikista lämminruokalinjaston vaihtoehdoista sinulle sopiva kokonaisuus. (Huom. Ei koske grillin annoksia) Mixed lunch: Choose your desired meal from a variety of choices. (Note: Not applicable to grill dishes)

  11,30 €

 • Kaikki lounaspakettimme sisältävät leipäpöydän sekä lisäkesalaattipöydän tuotteet, veden ruokajuomana sekä kahvin tai teen All of our lunch options includes bread and salad tables, water and coffee or tea
 • g Gluteeniton
 • l Laktoositon
 • vl Vähälaktoosinen

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Atomitie 5 - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.