Atomitie 5

Atomitie 5
Ma-Pe 08.00 - 14.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 08.00 - 09.30
La-Su suljettu
Ma-To 08.00 - 16.00
Pe 08.00 - 15.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 11.00 - 13.30
La-Su suljettu

Atomitie 5 00370 Helsinki puh. 050 574 7228 puh. 050 387 8190

Uutuus: nyt meiltä myös Mixed lunch-vaihtoehto!

Valitse kaikista lämminruokalinjaston vaihtoehdoista (Local, Global, Veggie ja Soup) sinulle sopiva kokonaisuus hintaan 11,30€. (Huom. Ei koske grillin annoksia)

Tiedote maksuvälineistä

Ravintolassamme ei käsitellä käteistä rahaa.

Meillä voitte maksaa ostoksenne maksukortilla tai älypuhelimella, Edenredin tai Smartumin lounasseteleillä, Epassilla, Eazybreakilla tai MobilePaylla. Huomioittehan että maksupäätteessämme on lähimaksuominaisuus, jota voitte käyttää sekä maksukortilla että älypuhelimella.

Tervetuloa!

 

Sodexon palvelukokonaisuus Moment’ to tuo ravintolaan uudistuneen ilmeen ja värimaailman sekä virkistäviä ruokavaihtoehtoja päivän jokaiseen hetkeen.

Aamupuuro
8:00- 9:30 tarjoamme päivittäin vaihtuvaa luomupuuroa.

Maanantaina                    Luomu Kolmen viljan puuro M
Tiistaina                            Luomu Kaurahiutalepuuro M
Keskiviikkona                   Luomu Mannapuuro L
Torstaina                          Luomu Ruishiutalepuuro M
Perjantaina                       Luomu Neljän viljanpuuro L

Simply to go- vitriinistä saa nyt myös itse valmistettuja smoothieita,
rahkoja sekä jogurtteja. Meiltä löytyy myös täytettyjä sämpylöitä, proteiinituotteita, tuoremehuja, virvokkeita, kahvia sekä hedelmiä yms. joilla saat helposti puhtia päivään!

Lounas
Nauti ravintolassamme ravitseva työpäivän lounas!
Lounasvalikoimastamme löydät päivittäin viisi maittavaa ja terveellistä vaihtoehtoa, joista aina yksi on kasvisvaihtoehto.
Grilli- pisteemme on tämän talon sydän,
kokkimme pyöräyttää hetkessä päivittäin vaihtuvan, maittavan wokin, pastan, hampurilaisaterian, pihvin tai raikkaan salaattiannoksen.
Salad Garden & Soup on entistä monipuolisempi, kevyestä kasviskeitosta ja monista napasvaihtoehdoista kokoat terveellisen ja monipuolisen lounaspaketin.

Kokouspalvelut
Atomitie 5:ssä on 16 erityyppisiin kokouksiin sopivaa tilaa, jotka voidaan muuttaa tarvittaessa neljän hengen kokoustilasta 80 hengen luentosaliin. Kulkuyhteydet omalla autolla ja julksilla liikennevälineillä ovat erinomaiset. Kiinteistön edessä ja kadun varrella on maksuttomia parkkipaikkoja.

Atomitie 5:n aula palvelee kokousasiakkaita monipuolisesti ja tarjoaa mm. mahdollisuuden nauttia herkullisesta aamupalasta tai iltapäiväkahveista luontevasti joko kokouksen lomassa tai viihtyisässä aulatilassa. Lounaalla voi kätevästi käydä ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa ravintolassamme. Tarjoamme myös esim.  taksin tilaus-, postitus-, siivous- ja pesulapalveluita.

Kokoustilavarauspyynnöt voitte laittaa osoitteeseen aulapalvelut.atomitie.fms.fi@sodexo.com tai soittamalla aulapalveluiden puhelinnumeroon 0505747228.

Kokoustilojen vuokraushinnasto 2018 (pdf)
Kokoustarjoiluhinnasto 2018 (pdf)
Oiva-raportti 2018 (pdf)

Tervetuloa!

 

Lounaslista

 • Local

  Kermaista lohikeittoa Creamy salmon soup

  8,80 €

  G VL
 • Global

  Pasta bolognese ja Pecorinojuustoa Pasta bolognese and Pecorino cheese

  8,80 €

  L
 • Veggie

  Paistettua fenkolia, paahdettua vehnää ja kasviksia ja rosmariini-jogurttikastiketta Fried fennel, roasted wheat and vegetables with rosemary and yoghurt sauce

  8,80 €

  L
 • Salad Garden & Soup

  Mustajuurisosekeittoa, hinta sisältää napakset Black salsify purée soup, price includes napas

  8,80 €

  G L
 • Deli Salad Garden

  Proteiinivaihtoehdot: Porsaanfileetä ja sipulisalsaa tai savumuikkua Protein options: Pork fillet and onion salsa or smoked vendace

  2,00 €

  G M
 • Hamburger

  Broilerhampurilainen Chicken burger

  9,80 €

  M
 • Mixed lunch: Valitse kaikista lämminruokalinjaston vaihtoehdoista sinulle sopiva kokonaisuus. (Huom. Ei koske grillin annoksia) Mixed lunch: Choose your desired meal from a variety of choices. (Note: Not applicable to grill dishes)

  11,30 €

 • Kaikki lounaspakettimme sisältävät leipäpöydän sekä lisäkesalaattipöydän tuotteet, veden ruokajuomana sekä kahvin tai teen All of our lunch options includes bread and salad tables, water and coffee or tea
 • g Gluteeniton
 • vl Vähälaktoosinen
 • l Laktoositon
 • m Maidoton

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Atomitie 5 - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.