Atomitie 5

Atomitie 5
Ma-Pe 08.00 - 14.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 08.00 - 09.30
La-Su suljettu
Ma-Pe 08.00 - 16.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 11.00 - 13.30
La-Su suljettu

puh: 050 387 81 90
puh: 050 470 89 77

Atomitie 5 00370 Helsinki puh. 050 3878190 puh. 0505747228

Sadonkorjuun aamiaisbuffet 26.-30.8.2019

Auringossa kypsyneet vihannekset, marjat ja kasvikset ovat parhaimmillaan satokauden aikana, siksi haluammekin tarjota sadonkorjuusta ispiroituneena itse tehtyjä aamiaisherkkuja.

Ravintolassamme on tarjolla puuron, itse tehdyn kurpitsaleivän ja siemensämpylöiden lisäksi jogurttia talon marjasalaatilla ja myslillä, paistettuja sieniä ja juureksia sekä pekonia ja munakokkelia. Jälkiruoaksi olemme leiponeet mehevää omenapiirakkaa  joka tarjoillaan lempeällä vaniljakastikkeella.

Aamiaisbuffet on tarjolla 26.-30.8. klo 8:00-9:30 hintaan 7,90€.

Tervetuloa aloittamaan aamusi meiltä!

 

Tervetuloa lounaalle valmiiseen pöytään!

Sodexo haluaa kannustaa eläkeläisiä syömään terveellisesti ja monipuolisesti. Siksi olemme käynnistäneet kampanjan, jolla eläkeläiset voivat syödä ravintoloissamme edullisemmin ja käydä lounaalle valmiiksi katettuun pöytään.

Eläkeläistodistusta näyttämällä:

  • yhden lounaan hinnasta -30 %:n alennus.

Lounaslistat löydätte tämän sivun alapuolelta.

Tervetuloa lounaalle!

 Aamupuuro ma-pe klo 8:00-9:30

Tarjoamme päivittäin vaihtuvaa luomupuuroa.
Lisäksi ravintolastamme löytyy Simply to Go-vitriini josta löytyy mm. täytettyjä sämpylöitä, smoothieita, välipalatuotteita, makeisia sekä virvokkeita.

Maanantaina                    Luomu 3-viljan puuro M
Tiistaina                            Luomu Kaurapuuro M
Keskiviikkona                   Luomu Mannapuuro L
Torstaina                          Luomu Ruispuuro M
Perjantaina                       Luomu Ohrapuuro L

Lounas
Lounasvalikoimastamme löydät päivittäin kuusi maittavaa ja terveellistä vaihtoehtoa, joista löytyy aina useampi kasvis- tai vegaanivaihtoehto. Grillipisteessä on tarjolla päivittäin vaihtuvia annoksia, kuten esimerkiksi pizzaa, hampurilaisia, raikkaita salaatteja, pastaa tai pihvejä.

Kokouspalvelut
Atomitie 5:ssä on 16 erityyppisiin kokouksiin sopivaa tilaa, jotka voidaan muuttaa tarvittaessa neljän hengen kokoustilasta 80 hengen luentosaliin.
Atomitie 5:n aula palvelee kokousasiakkaita monipuolisesti ja tarjoaa mm. herkulliset kokoustarjoilut palavereihin. Tarjoamme myös esim.  taksin tilaus-, postitus-, siivous- ja pesulapalveluita.

Kokoustilavarauspyynnöt voitte laittaa osoitteeseen aulapalvelut.atomitie.fms.fi@sodexo.com tai soittamalla aulapalveluiden puhelinnumeroon 050- 574 72 28.

Kokoustarjoiluhinnasto 2019

Kokoustilahinnasto 2019

Oiva-raportti 2018 (pdf)

Tervetuloa!

Lounaslista

Ei lounaslistaa tälle päivälle. Saat tarkemmat tiedot ravintolastasi.

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Atomitie 5 - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.