Atomitie 5

Atomitie 5
Ma-Pe 08.00 - 14.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 08.00 - 09.30
La-Su suljettu
Ma-To 08.00 - 16.00
Pe 08.00 - 15.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 11.00 - 13.30
La-Su suljettu

puh: 010 540 7000
puh: 050 470 89 77

Atomitie 5 00370 Helsinki

Joka perjantai voi olla pizzaperjantai!

Pizzaa ennakkotilauksella 8,00€/Kpl! Makuvaihtoehtoina löytyy tomaatti-mozzarella, americano (kinkku-ananas-aurajuusto) tai tonnikala. Tilaa pizzat ennakkoon viimeistään torstaisin klo 13:00 ja nouda ravintolasta perjantaisin klo 13:30- 13:45 välillä.

Ennakkotilauslomakkeet saat joko kassalta tai lähettämällä tilauksen sähköpostitse osoitteeseeen atomitie.fms.fi@sodexo.com

Valmiiseen pöytään-eläkeläiskampanja!

Lounasravintolassamme on mahdollista saada eläkeläisalennusta normaalihintaisista lounasruoista näyttämällä eläkeläiskorttia kassahenkilölle. Alennus on -30% yhden lounaan normaalihinnasta. Lounas on tarjolla arkisin klo 11:00-13:30.

Tervetuloa valmiiseen pöytään!

 Aamupuuro ma-pe klo 8:00-9:30

Tarjoamme päivittäin vaihtuvaa luomupuuroa.
Lisäksi ravintolastamme löytyy Simply to Go-vitriini josta löytyy mm. täytettyjä sämpylöitä, smoothieita, välipalatuotteita, makeisia sekä virvokkeita.

Maanantaina                    Luomu Kaurapuuro M
Tiistaina                            Luomu Ruispuuro M
Keskiviikkona                   Luomu Mannapuuro L
Torstaina                          Luomu Kolmen viljan puuro M
Perjantaina                       Luomu Ohrapuuro L

Lounas
Lounasvalikoimastamme löydät päivittäin viisi maittavaa ja terveellistä vaihtoehtoa, joista aina yksi on kasvisvaihtoehto. Grillipisteessä on tarjolla päivittäin vaihtuvia annoksia, kuten esimerkiksi pizzaa, hampurilaisia, raikkaita salaatteja, pastaa tai pihvejä.

Kokouspalvelut
Atomitie 5:ssä on 16 erityyppisiin kokouksiin sopivaa tilaa, jotka voidaan muuttaa tarvittaessa neljän hengen kokoustilasta 80 hengen luentosaliin.
Atomitie 5:n aula palvelee kokousasiakkaita monipuolisesti ja tarjoaa mm. herkulliset kokoustarjoilut palavereihin. Tarjoamme myös esim.  taksin tilaus-, postitus-, siivous- ja pesulapalveluita.

Kokoustilavarauspyynnöt voitte laittaa osoitteeseen aulapalvelut.atomitie.fms.fi@sodexo.com tai soittamalla aulapalveluiden puhelinnumeroon 050- 574 72 28.

Kokoustarjoiluhinnasto 2019

Kokoustilahinnasto 2019

Oiva-raportti 2018 (pdf)

Tervetuloa!

Lounaslista

 • Global

  Karjalanpaistia, perunasosetta ja puolukkaa Carelian stew, smashed potatoes and lingonberry

  8,90 €

  G L
 • Global

  Paistettua turskaa, tomaatti-chilikastiketta ja perunaa Fried cod, tomato and chili sauce and potatoes

  8,90 €

  G L M
 • Veggie

  Porkkana-bataattipihvejä, avocado-jalopenokastiketta ja riisiä Sweet potato and carrot patties, avocado sauce with jalapenos and rice

  8,90 €

  L
 • Salad Garden & Soup

  Paahdettua sipulikeittoa, hinta sisältää napakset Roasted onion soup, price includes napas

  8,90 €

  G L M
 • Deli Salad Garden

  Proteiinivaihtoehdot: Savusiikaa tai mozzarellaa Saatavana myös vegaaninen proteiinivaihtoehto Protein options: Smoked whitefish or mozzarella Vegan option also available

  2,00 €

  G
 • Hamburger

  Pulled beef burger Pulld beef burger

  9,90 €

  L
 • Mixed lunch: Valitse kaikista lämminruokalinjaston vaihtoehdoista sinulle sopiva kokonaisuus. (Huom. Ei koske grillin annoksia) Mixed lunch: Choose your desired meal from a variety of choices. (Note: Not applicable to grill dishes)

  11,40 €

 • Kaikkiin lounaspaketteihin sisältyy leipäpöydän ja lisäkesalaattipöydän tuotteet sekä kahvi tai tee. All lunch options includes bread and salad table, water and coffee or tea.
 • g Gluteeniton
 • l Laktoositon
 • m Maidoton

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Atomitie 5 - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.