Auriga Business Center, Fiskarholmen

Avoinna tänään 18.11.
Auriga Business Center, FiskarholmenRavintola 08:00 - 13:00 Aamiainen 07:45 - 09:30 Lounas 10:45 - 13:00 Poikkeukset 2019-07-01 suljettu


Juhana Herttuan Puistokatu 21 20100 Turku puh. Aulapalvelu: 050 437 0998 puh. Keittiö: 050 448 8020

Lounaslista

 • Local

  Tomaatti-juustokuorrutettua uunimakkaraa Oven baked sausage gratinated with tomato and cheese Ugnsstekt korv gratinerad med tomat och ost

  9,40 €

  2,60 €

  G L
  Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
 • Global

  Paahdettua kalkkunaa, mustaherukkakastike, vehnää Roasted turkey, black currant sauce Rostad kalkon, svartvinbärssås, vete

  9,40 €

  M
 • Veggie

  Marokkolainen kasvishernepihvi, papu-salsaa ja härkäpapu-kasvisriisiä Moroccan vegetable patties, bean salsa Marockan grönsaksbiff, bönsalsa

  9,40 €

  2,60 €

  G M
  Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
 • Jälkiruoka

  Jälkiruokavalikoima Selction of dessert Efterrätsortiment

  1,30 €

 • Kitchen

  Chicken chili wok Chicken chili wok

  9,60 €

  G M
 • g Gluteeniton
 • l Laktoositon
 • m Maidoton
 • Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Auriga Business Center, Fiskarholmen - Sodexon palvelut

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.