Centria

Centria
Ma-Pe 10.30 - 13.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 07.45 - 14.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 10.30 - 13.00
La-Su suljettu

Mikäli ravintola ja kahvila palvelevat lauantaisin tiedotamme pidennetyistä aukioloajoista ravintolatiloissa. Ilta-aikaan kahvilassa on käytössä itsepalvelukassa.

Talonpojankatu 2 67100 Kokkola puh. 0505609064 puh. 050 5915924

Sodexo Centria palvelee 20.6.2019 saakka

Juhannusviikolla palvelemme 9:00-13:00

Kesätauon jälkeen avaamme jälleen 19.8.2019

Aurinkoista Kesää kaikille!

 

Sodexo Centria is open until 20.6.2019

Week 25. we are open 9:00-13:00

After summer holiday we will be open again 19.8.2019

We wish you all sunny summer!

 

CENTRIA CAMPUS RAVINTOLA

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan raikas ja monipuolinen lounas Campus-ravintolaamme Sodexo Centriaan.

Voit valita lounaan viidestä eri vaihtoehdosta: Kotiruokalounas, Special annos, vegaanilounas, salaattilounas tai keittolounas.  

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät pääruoan lisäksi:

  • ruokajuoman

  • lisäkesalaatin

  • leivän ja levitteen.

Ravintolassamme lisäksi Centrian tiloissa palvelee kahvilamme, josta löydätte myös runsaan valikoima erilaisia välipalatuotteita sekä kylmiä ja kuumia juomia. Tarjolla on aamupalaa, fresh salaattia, leipälounas ja keittolounas. Tervetuloa viihtymään opiskelujen tai töiden lomassa!

***********

Welcome to our Campus restaurant Centria.

You can enjoy fresh and delicious lunch by choosing your favorite lunch from five alternatives: Popular lunch, Special lunch, vegan lunch, saladlunch or soup of the day.

All alternatives include:

  • water, milk or juice

  • side salad

  • bread and butter.

 At our new cafeteria you can start your day with our welcoming coffee, bakery pruducts or breakfast. There are also plenty of different  kind of snacks available as well as hot and cold drinks. At the lunch time we serve deli salad and vegetablesoup. You are all welcome to enjoy!

Lounaslista

Ei lounaslistaa tälle päivälle. Saat tarkemmat tiedot ravintolastasi.

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Centria - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Campus

Campus-konsepti on suunniteltu vastaamaan tämän päivän opiskelijoiden makumieltymyksiä ja toiveita opiskelijaruokailusta. Olemme kehittäneet konseptin käyttäjä-asiakkaiden toiveiden sekä trendi- ja kuluttajatutkimusten pohjalta – aina palvelusta ja miljööstä ruokalistaan saakka. Konseptimme kehittyy jatkuvasti yhteistyössä oppilaitosten edustajien kanssa.

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.