Sodexo

Restaurants, meetings, events, real estate services

Sodexo työnantajana

Sodexo on yksi maailman suurimmista työnantajista. Noin 460 000 sodexolaista työskentelee ympäri maailmaa 72 eri maassa tehdäkseen kaikkiaan 100 miljoonan asiakkaamme päivästä paremman. Suomessa meitä sodexolaisia on keskimäärin 2000. Työskentelemme yhdessä perusarvojemme – palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen – mukaisesti asiakkaamme parhaaksi.

Sodexolaiset monissa eri ammateissa

Ammattitaitoiset ja työssään viihtyvät ihmiset ovat menestyksemme lähtökohta. Yrityksenä haluamme olla osaavien ja sitoutuneiden ihmisten työpaikka, joka tarjoaa mahdollisuuden oppia ja kehittyä, tehdä omaa työtä alan ammattilaisena ja samalla elää täyttä elämää.

Sodexo Oy:n ruokapalveluiden suurimpia ammattiryhmiä ovat kokit, tarjoilijat, ravitsemistyöntekijät, keittiömestarit ja ravintolapäälliköt. Toimitilapalveluiden merkittävimpiä ammattiryhmiä ovat toimitilahuoltajat, siivoustyönohjaajat sekä aulapalveluhenkilöt. Henkilöstöstämme kokoaikaisia on 90 prosenttia ja osa-aikaisia 10 prosenttia. Keskimääräinen työsuhteen pituus yrityksessämme on 7 vuotta.

Sodexolaiset tyytyväisiä kehittymismahdollisuuksiinsa

Sodexolla pääset näyttämään kykysi alan ammattilaisena. Meillä voit hakeutua tehtäviin, joissa teet työtä itsellesi mielekkäin työajoin ja elät täyttä elämää myös vapaa-ajalla.

Mittaamme sitoutuneisuutta maailmanlaajuisella henkilöstötutkimuksella kahden vuoden välein. Viimeisin tutkimus tehtiin keväällä 2018. Suomen sodexolaiset ovat entistä tyytyväisempiä työtehtäviinsä, työkavereihinsa, henkilöstön monimuotoisuuden arvostamiseen ja fyysiseen työympäristöönsä.