Sodexo

Restaurants, meetings, events, real estate services

Sukupuolten välinen tasa-arvo

Uskomme vahvasti siihen, että kun vahvistamme naisten asemaa, vahvistamme myös heitä ympäröiviä yksilöitä ja yhteisöjä. Kun naiset pärjäävät, me kaikki pärjäämme.

Sydäntämme lähellä oleva asia

Olemme maailman yhdeksänneksitoista suurin työnantaja ja 54 % työntekijöistämme on naisia. Sukupuolten tasa-arvo ja naisten aseman edistäminen ovat aina olleet taloudellisen, sosiaalisen ja ekologisen kehityksemme keskiössä. Moraalisen velvollisuuden lisäksi sukupuolten moninaisuuden edistäminen on tärkeää myös liiketoiminnan kannalta, sillä meidän on heijastettava asiakkaidemme moninaisuutta.

Sodexo Women’s International Forum for Talent -ohjelma on omistautunut naisten aseman edistämiselle jo vuodesta 2009 lähtien. Tällä hetkellä 50 % hallituksemme jäsenistä on naisia ja 30 % konsernin ylemmästä johdosta on naisia.

Silti voimme tehdä vielä enemmän. Tavoitteemme on lisätä johtavissa tehtävissä olevien naisten osuus 40 %:iin vuoteen 2025 mennessä ja edistää tasa-arvoa toimitilapalveluissa, mikä on yksi kasvualueistamme.

Kyse ei kuitenkaan ole vain meidän yrityksestämme. Meillä on laaja maailmanlaajuinen toimitusketju, jonka avulla pystymme aikaansaamaan muutoksia. Asetamme naisten omistamat pienet yritykset siis etusijalle ja kannustamme toimittajiamme osallistamaan kaikki sukupuolet. Tämän lisäksi parannamme naisten mahdollisuuksia ympäri maailmaa terveys- ja hyvinvointikoulutuksen avulla.

Kolme sydäntämme lähellä olevaa asiaa

Nälänhätä Sukupuolten välinen tasa-arvo Jätteiden vähentäminen