FFA

FFA
Ma-Pe 08.00 - 14.30
La-Su suljettu
Ma-Pe 10.30 - 13.00
La-Su suljettu

Ravintola avoinna 8.00-14.30
Lounasaika 10.30-13.00

Pyhtäänkorventie 11 -13 01053 Vantaa puh. 050 592 9326

 

Sodexo tarjoaa joka päivä aamiaista, lounasta, väli- ja iltapalaa sekä monipuolisen valikoiman kokous- ja edustustarjottavaa.

Päivittäisestä lounasvalikoimasta löydät tuttuja ja kotoisia makuja sekä eksotiikkaa ja makuelämyksiä maailmalta.

Salad Gardenista tarjoamme ruokaisan keitto- ja salaattilounaan.
 

Finnairin muut ravintolat:

Helsinki-Vantaan lentoaseman kokouspalvelut

Lounaslista

 • Kotiruoka 2.

  Kalkkunaa curry kastikkeessa,riisiä ja parsakaalia Sisältää lisäkesalaatin, leipäpöydän, ruokajuoman, kahvin/teen. turkey with curry sauce, rice and broccoli Includes side salad, bread and butter, beverage, coffee/tea.

  8,10 €

  G L
 • Veggie

  Kasvistacoja, salsaa ja ranskankermaa Sisältää lisäkesalaatin, leipäpöydän, ruokajuoman, kahvin/teen. Vegetable tacos with salsa and crème fraîche Includes side salad, bread and butter, beverage, coffee/tea.

  6,70 €

  L
 • Kasviskeitto

  Mustajuurisosekeittoa Sisältää delikeiton, salad garden salaattipöydän yhdellä napaksella, leipäpöydän, ruokajuoman, kahvin/teen. Black salsify purée soup Includes deli soup, salad garden table with one napas, bread and butter, beverage and coffee/tea

  7,40 €

  G L
 • g Gluteeniton
 • l Laktoositon

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

FFA - Sodexon palvelut

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.