FFA

FFA
Ma-Pe 08.00 - 14.30
La-Su suljettu
Ma-Ti 08.00 - 13.30
Ke-Pe 08.30 - 13.30
La-Su suljettu

Ravintola avoinna 8.00-13.30
Lounasaika 11.00-13.00

Pyhtäänkorventie 11 -13 01053 Vantaa puh. 050 592 9326

 

Sodexo tarjoaa joka päivä aamiaista, lounasta, väli- ja iltapalaa sekä monipuolisen valikoiman kokous- ja edustustarjottavaa.

Päivittäisestä lounasvalikoimasta löydät tuttuja ja kotoisia makuja sekä eksotiikkaa ja makuelämyksiä maailmalta.

Salad Gardenista tarjoamme ruokaisan keitto- ja salaattilounaan.
 

Finnairin muut ravintolat:

Helsinki-Vantaan lentoaseman kokouspalvelut

Lounaslista

 • Local

  Spahgetti Carbonara ja Pecorino-juustoa Sisältää lisäkesalaatin, leipäpöydän, ruokajuoman, kahvin/teen. Spaghetti Carbonara with Pecorino cheese Includes side salad, bread and butter, beverage, coffee/tea.

  6,70 €

  L
 • Global

  Kampela ja kermaviilikastike Sisältää lisäkesalaatin, leipäpöydän, ruokajuoman, kahvin/teen. Flounder with sour cream sauce Includes side salad, bread and butter, beverage, coffee/tea.

  8,10 €

  L
 • Salad Garden & Soup

  Mustajuurisosekeittoa Sisältää delikeiton, salad garden salaattipöydän yhdellä napaksella, leipäpöydän, ruokajuoman, kahvin/teen. Black salsify purée soup Includes deli soup, salad garden table with one napas, bread and butter, beverage and coffee/tea.

  7,40 €

  G L
 • l Laktoositon
 • g Gluteeniton

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

FFA - Sodexon palvelut

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.