HAMK Riihimäki

HAMK Riihimäki
Ma-Pe 07.45 - 15.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 08.00 - 09.30
La-Su suljettu
Ma-Pe 07.45 - 15.00
La-Su suljettu
Ma-Pe 10.30 - 13.30
La-Su suljettu

Huom!
Monimuoto-opiskelu viikonloppuisin( koskee perjantai-illan ja lauantain aukioloaikoja) olemme auki perjantai-iltana klo 19 asti ja lauantaina ravintola on auki klo 8:30 - 12:30.

Kaartokatu 2 11100 Riihimäki puh. 050 439 4525

Sodexon kahvila ja ravintola RoBotti palaavat kesätauoltaan ja palvelevat asiakkaitaan 13.8.- 24.8.2018 välisenä aikana kello 7.45 - 15.00.

Lounas on tarjolla kello 10.30 - 13.30 välisenä aikana. Lounasvalikoimamme on tällä ajan jaksolla supistettu, tarjolla on päivittäin  yksi liha-, kala- tai kana-ruoka sekä vegaani vaihtoehto.

27.8.2018 alkaen palaamme jälleen normaaliin runsaaseen lounasvalikoimaamme. 

 

 

 

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan ravintolan ja kahvilan terveellinen ja monipuolinen valikoima, lounas tai välipala ravintolaamme Sodexo HAMK Riihimäki, osoitteessa Kaartokatu 2. Voit valita lounaan seitsemästä eri vaihtoehdosta: Popular lounas 2, Special lounas, kasvislounas /vegaanilounas, leipäateria, salaattilounas tai keittolounas.  

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät pääruoan lisäksi:

 • ruokajuoman
 • lisäkesalaatin
 • leivän ja levitteen.

Ravintolassamme on tarjolla myös runsas valikoima erilaisia välipalatuotteita sekä kylmiä ja kuumia juomia. Tule virkistäytymään opiskelujen tai töiden lomassa!

Tervetuloa!

***********

Welcome to our new Campus restaurant HAMK Riihimäki. Student restaurant is located at Kaartokatu 2. Start your day with delicious  of coffee, bakery products or porrige and choose your favorite lunch from seven alternatives: Popular lunch 2, Special lunch, vegetarian / vegan lunch, breadlunch, saladlunch or soup. All alternatives include:

 • water, milk or juice
 • side salad
 • bread and butter.

Lounaslista

 • Kotiruoka 1.

  Rapea kalapala, tartarkastiketta ja perunaa Crispy fish, tartar sauce and potatoes

  2,60 €

  4,87 €

  8,90 €

  L
  Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
 • Vegaani

  Tomaatti-tofupastaa Tomato and tofupasta

  2,60 €

  4,87 €

  8,90 €

  M
  Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
 • l Laktoositon
 • m Maidoton
 • Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
 • Tuoteseloste Tuoteseloste

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

HAMK Riihimäki - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Campus

Campus-konsepti on suunniteltu vastaamaan tämän päivän opiskelijoiden makumieltymyksiä ja toiveita opiskelijaruokailusta. Olemme kehittäneet konseptin käyttäjä-asiakkaiden toiveiden sekä trendi- ja kuluttajatutkimusten pohjalta – aina palvelusta ja miljööstä ruokalistaan saakka. Konseptimme kehittyy jatkuvasti yhteistyössä oppilaitosten edustajien kanssa.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.