Kalasataman kulma (ent. Hermanni)

Kalasataman kulma

Viihtyisä ravintola Kalasataman kulma sijaitsee katutasossa, joten tänne on helppo pistäytyä vaikkapa aamukahville. Ravintolassa on 160 asiakaspaikkaa.

Liikenneyhteydet alueelle ovat hyvät, sillä metroasema on aivan vieressä, Helsingin ydinkeskusta vain lyhyen ajomatkan päässä ja lentokentälle on nopea yhteys. Alue jatkaa kehittymistään, joten tarjoamme yrityksille tehokkaan toimintaympäristön. Järjestämme ravintola Kalasataman kulmassa myös yritystilaisuuksiavoi pitää . Suunnittelemme ja toteutamme myös kesäjuhlia, pikkujouluja ja cocktail-tilaisuuksia.

Käytettävissänne on Sodexon tilausjärjestelmä Varian. Voitte käyttää sitä internetin välityksellä Internet Explorer -selaimella. Tilaa tuotteet vaivattomasti ja valitse oikeat laskutustiedot sekä tee omia merkintöjä tilaukseen. Palvelun osoite on https://vilane.com/varianx/default.asp?sessionok=no

Uusia kokoustiloja varattavissa !

Saman Trooli-korttelin D-lohkossa on uusia 6-10 hlön  neuvottelutiloja vuokrattavissa. Kaikissa neuvottelutiloissa on LED-näyttö ja langaton verkko.

Varaukset : D-lohkoaula.trooli.FMS.FI@sodexo.com tai p.0503521961.

 

  Ravintola Cocktailtilaisuuteen sopiva tila Classroom Diplomat U Ryhmät Auditorio Sauna Pysäköinti Esteetön kulku liikuntarajoitteisille
Auditorio 60 30 30 40 80
Ravintola Ravintola Cocktail Cocktail Luokkahuone Luokkahuone
Diplomaattipöytä Diplomaattipöytä U-muoto U-muoto Ryhmät Ryhmät
Auditorio Auditorio Sauna Sauna Pysäköinti Pysäköinti
Esteetön kulku liikuntarajoitteisille Esteetön kulku liikuntarajoitteisille