Oulun kaupunki, Oulu ja Haukipudas koulut ja päiväkodit

Oulun kaupunki, Oulu ja Haukipudas koulut ja päiväkodit
Ma-Pe 08.00 - 15.00
La-Su suljettu

Ruotukuja 1 90630 Oulu puh. 050 441 0823

Ala-asteilla ja yläasteella on päivittäin tarjolla lounas sekä välipala sitä haluaville. Hönttämäen koulu ja päiväkoti on mukana Portaat Luomuun -valmennusohjelmassa ja tarjoamme portaat Luomuun 3 tason periaatteiden mukaista luomuruokaa.

Päiväkodeissa on päivittäin tarjolla aamiainen, lounas ja välipala. Aamiaiseen ja välipalaan sisältyy aina ruokalistatarjonnan lisäksi täysjyväleipä, kasvirasvapohjainen levite ja ruokajuomana rasvaton maito/vesi.
Lounaaseen sisältyy ruokalistatarjonnan lisäksi päivän tuoresalaatti, täysjyväleipä, kasvirasvapohjainen levite ja ruokajuomana rasvaton maito/vesi.

Kaikissa Sodexon hoitamissa päiväkodeissa ja kouluilla noudatetaan laatu- ja ympäristöjärjestelmän sisältävää toimintajärjestelmää, joka täyttää ISO 9001:2000 ja ISO 14001:2004 standardien vaatimukset. Sertifikaattimme kattaa sekä ruoka- että siivouspalvelumme.

Palvelujamme ohjaa ja valvoo Aluevastaava Päivi Huhtamella. Hän kiertää päiväkodeissa ja kouluilla. Tavoitat parhaiten sähköpostilla paivi.huhtamella@sodexo.com.

Lounaslista

 • Aamiainen

  Ohrahiutalepuuro M,G, tuorepala M,G
 • Lounas

  Broilerkeitto L,G, Juusto L,G Marjakiisseli M,G Kurkku
 • Kasvislounas

  Linssi-kookoskeitto M
 • Välipala

  Hedelmäsalaatti M,G

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Oulun kaupunki, Oulu ja Haukipudas koulut ja päiväkodit - Sodexon palvelut

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Lähetä meille palautetta