Oulun kaupunki, päiväkodit, Hönttämäen koulu ja Oulunsalon lukio

Oulun kaupunki, päiväkodit, Hönttämäen koulu ja Oulunsalon lukio
Ma-Pe 08.00 - 15.00
La-Su suljettu

Ruotukuja 1 90630 Oulu puh. 050 441 0823

Ruokapalvelumme Oulun alueen kohteissamme

Hönttämäen koululla on päivittäin tarjolla lounas sekä välipala sitä haluaville. Lukiossa lounaan lisäksi on mahdollisuus ostaa kahvilastamme aamu- tai välipalaa.

Hönttämäen koulu ja päiväkoti on mukana Portaat Luomuun -valmennusohjelmassa ja tarjoamme portaat Luomuun 3 tason periaatteiden mukaista luomuruokaa.

Keittiössä käytetään vähintään neljää (4) merkittävää raaka-ainetta pysyvästi luomutuotteina. Lisäksi käytetään muita luomutuotteita mahdollisuuksien mukaan.

Päiväkodeissa on päivittäin tarjolla aamiainen, lounas ja välipala. Aamiaiseen ja välipalaan sisältyy aina ruokalistatarjonnan lisäksi täysjyväleipä, kasvirasvapohjainen levite ja ruokajuomana rasvaton maito/vesi.
Lounaaseen sisältyy ruokalistatarjonnan lisäksi päivän tuoresalaatti, täysjyväleipä, kasvirasvapohjainen levite ja ruokajuomana rasvaton maito/vesi.

Lisäksi hoidamme näissä kohteissa myös siivouspalveluita.

Kaikissa Sodexon hoitamissa päiväkodeissa ja kouluilla noudatetaan laatu- ja ympäristöjärjestelmän sisältävää toimintajärjestelmää, joka täyttää ISO 9001:2000 ja ISO 14001:2004 standardien vaatimukset. Sertifikaattimme kattaa sekä ruoka- että siivouspalvelumme.

Parhaan osaamisemme toteuttaminen päivittäin tarkoittaa parempaa huomista kaikille. https://www.sodexo.fi/yhteiskuntavastuu 

Palvelujamme ohjaa ja valvoo kohteiden esimiestiimi, jotka kiertävät päiväkodeissa ja kouluilla. Tarvittaessa voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla oulun.kaupunki.fms.fi@sodexo.com tai Aluepäällikö Päivi Huhtamellaan paivi.huhtamella@sodexo.com.

 

Lounaslista viikolle 2 tämän linkin takana.

Lounaslista

 • Aamiainen

  Mannapuuro L, Tuoremehu M,G
 • Lounas

  Currykana L,G, Tumma riisi M,G, Lämmin kasvis M,G Coleslaw
 • Kasvislounas

  Phad thai M
 • Välipala

  Kuningatarkiisseli M,G

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Oulun kaupunki, päiväkodit, Hönttämäen koulu ja Oulunsalon lukio - Sodexon palvelut

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.