Technopolis Linnanmaa, Galaksi

Technopolis Linnanmaa, Galaksi

Technopolis Linnanmaalla sijaitseva Elektroniikkatie 10:n kiinteistö pitää sisällään monipuolisen valikoiman erilaisia kokoustiloja sekä 120 hengen auditorion. Kokoustiloihin ja auditorioon voit tilata kauttamme tarjoilut.

Rakennus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Oulun yliopiston läheisyydessä. Omalla autolla saapuville löytyy alueelta hyvin paikoitustilaa ja Oulun joukkoliikenteen bussi pysähtyy kiinteistön edustalla.

Ravintola Galaksin näyttävä tila avautuu aulatilaan ja on varattavissa erilaisiin edustus- ja yritystilaisuuksiin iltaisin ja viikonloppuina.  Kesäaikaan ravintolalla on käytössä ulkoterassi jossa voi järjestää esimerkiksi grillitilaisuuksia.

Tutustu Technopolis Linnanmaahan osoitteessa www.technopolis.fi

Espoo, Hills Business Park

Puolenpäivän kokouspaketti Hills Business Parkissa

Helsinki, Viikin kartano

Perhejuhlat Viikin kartanossa

Turku, Old Mill

Coffee Party Old Millissä

Technopolis Linnanmaa, Galaksi

Technopolis Linnanmaalla sijaitseva Elektroniikkatie 10:n kiinteistö pitää sisällään monipuolisen valikoiman erilaisia kokoustiloja sekä 120 hengen auditorion.

Technopolis Peltola

Peltola-kampus sijaitsee Oulun kaupungin kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Paikalle on helppo tulla liikuitpa sitten omalla autolla, julkisilla kulkuvälineillä, jalan tai pyörällä.