Gate8

Gate8

Gate8 sijaitsee Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Paikalla on maksuton 50-paikkainen pysäköintialue (2h-kiekolla ja aulasta saatavalla koko päivän lipulla), joten tulla voi omalla autolla. Lisäksi busseja kulkee läheltä niin Tikkurilasta, Myyrmäestä kuin Helsingistäkin. Aviapoliksen juna-asema löytyy noin 1,5 km päästä, ja lentokenttä noin 2 km päästä, joten kaukaisemmatkin vieraat pääsevät näppärästi palavereihin.

Gate8 tarjoaa erikokoisia palaveritiloja vuokrattaviksi. Tiloja löytyy 4-6 hengen kabineteista aina 60-80 hengen luentosaliin. Lähes kaikissa tiloissa on videotykki tai tv-näyttö sekä Wlan-yhteys. Luentosalissa on äänentoisto. Lisäksi tiloista löytyy joko valkotaulu tai fläppi-taulu.

Paikalla on kaksi kabinettia saunalla 8. kerroksessa. Saunojen terasseilta on näkymät Helsingin suuntaan. Saunoilla on yleensä tarjolla buffet-tyylisesti erilaisia kansainvälisiä ruokia tai tutumpaa suomalaista saunaruokaa.

Lounasta voi nauttia ravintola Pianossa tai tilata kabinettiin. Tarjoiluja löytyy laidasta laitaan, perus kahvi- ja voileipä/pulla-tarjoiluista aina cocktail-tarjoiluihin. Tarjoiluissa huomioidaan asiakkaan toiveet, ja menut voidaan räätälöidä tilaisuuden mukaan.

Lisää Gate8:sta osoitteessa www.gate8.fi

Turku, Old Mill

Kokopäivän kokous Old Millissä

Turku, Old Mill

Salad Buffet Old Millissä

Turku, Old Mill

Kokouskahvipaketti Old Millissä

Gate8

Gate8 sijaitsee Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

HOTT - House of Travel and Transportation

Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevan House of Travel and Transportation eli HOTT-talon uudet kokoustilat Helsinki-Vantaan lentokenttäalueella ovat tyylikäs valinta kokouksille.

Hämeenkylän kartano

Hämeenkylän kartano on uniikki kartanohotelli, joka tarjoaa upeita kokous- ja juhlatiloja. Hämeenkylän kartanon laadukas a la carte -ravintola Soihtu täydentää Vantaan ravintolatarjontaa.