Gate8

Gate8

Gate8 sijaitsee Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Paikalla on maksullinen 50-paikkainen pysäköintialue, joten paikalle voi tulla omalla autolla.

Lisäksi busseja kulkee läheltä niin Tikkurilasta, Myyrmäestä kuin Helsingistäkin. Aviapoliksen juna-asema löytyy noin 1,5 km päästä, ja lentokenttä noin 2 km päästä, joten kaukaisemmatkin vieraat pääsevät näppärästi palavereihin.

Gate8 tarjoaa erikokoisia palaveritiloja vuokrattaviksi. Tiloja löytyy 4-6 hengen kabineteista aina 60 hengen luentosaliin. Kaikissa tiloissa on videotykki tai tv-näyttö sekä Wlan-yhteys. Luentosalissa on äänentoisto. Lisäksi tiloista löytyy joko valkotaulu tai fläppi-taulu.

Meillä on myös kaksi kabinettia saunalla varustettuna 8. kerroksessa. Saunojen terasseilta on näkymät Helsingin suuntaan. Saunoilla on yleensä tarjolla buffet-tyylisesti erilaisia kansainvälisiä ruokia tai tutumpaa suomalaista saunaruokaa.

Lounasta voi nauttia ravintola Pianossa tai tilata kabinettiin.

Tarjoiluja löytyy laidasta laitaan, perus kahvi- ja voileipä/pulla-tarjoiluista aina cocktail-tarjoiluihin. Tarjoiluissa huomioidaan asiakkaan toiveet, ja menut voidaan räätälöidä tilaisuuden mukaan.

Lisää Gate8:sta osoitteessa www.gate8.fi

Turku, Old Mill

Nordic Buffet Dinner

Vantaa, Hämeenkylän kartano

Perhejuhlat Hämeenkylän kartanossa

Helsinki, Viikin kartano

Kokopäivän kokouspaketti Viikin kartanossa

Hämeenkylän kartano

Hämeenkylän kartano on uniikki kartanohotelli, joka tarjoaa upeita kokous- ja juhlatiloja. Hämeenkylän kartanon laadukas a la carte -ravintola Soihtu täydentää Vantaan ravintolatarjontaa.

Gate8

Gate8 sijaitsee Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Paikalla on maksullinen 50-paikkainen pysäköintialue, joten paikalle voi tulla omalla autolla.

HOTT - House of Travel and Transportation

Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevan House of Travel and Transportation eli HOTT-talon uudet kokoustilat Helsinki-Vantaan lentokenttäalueella ovat tyylikäs valinta kokouksille.