Stella Business Park

Stella Business Park

Stella Business Parkissa voi järjestää erilaisia yritystapaamisia ja räätälöityjä yksityistilaisuuksia jopa 200 hengelle. Modernit tilat, laadukas ruoka ja palveleva henkilökunta luovat onnistuneet puitteet tilaisuuksille.

Sijainti Kehä 1:n ja Turunväylän risteyksessä takaa helpot kulkuyhteydet sekä julkista liikennettä käyttäville että omalla autolla kulkeville. Paikalla on kaksi parkkihallia ja pysäköintipaikkoja on 50. Pysäköinti on maksullinen.

Paikalla on laadukkaat ravintola ja cateringpalvelut, toimivat neuvottelutilat, tasokkaat saunatilat, moderni miljöö ja monipuoliset, erilaisiin tilaisuuksiin muuntuvat tilat. Nykyaikainen kokoustekniikka tietoliikenneyhteyksineen ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat neuvottelujen, seminaarien, yritystapaamisten ja juhlien onnistumisen. Kokous- ja seminaarivieraita palvelee 100-paikkainen auditorio ja useat muut Business Parkin kokoustilat.

Ravintola Terran ja ravintola Nova Bistron tyylikkäät ja edustavat tilat tarjoavat monipuoliset puitteet kokouksille, seminaareille, cocktailtilaisuuksille ja arvokkaille juhlille. Stella Business Parkissa voi helposti järjestää pienimuotoisia aamiaistilaisuuksia, yritysesittelyjä, pikkujouluja, buffet-tilaisuuksia ja istuvia illallisia.

Tutustu Stella Business Parkiin osoitteessa www.stellabp.fi

Turku, Old Mill

Healthy morning -kokous Old Millissä

Vantaa, Hämeenkylän kartano

Perhejuhlat Hämeenkylän kartanossa

Vantaa, Hämeenkylän kartano

Häät Hämeenkylän kartanossa

Stella Business Park

Stella Business Parkissa voi järjestää erilaisia yritystapaamisia ja räätälöityjä yksityistilaisuuksia jopa 200 hengelle.

Keilasatama 5

Pääkaupunkiseudun merkittävimmässä yrityskeskittymässä Keilaniemessä sijaitseva tyylikäs toimitalo on koti monille erilaisille yrityksille.

Keilaranta 1

Toimistokeskus Keilaranta 1 on koti monille erilaisille yrityksille, ja se huokuu uuden vuosituhannen optimismia.