Sodexon herkkuja monessa suuressa kesätapahtumassa

16.6.2011

Ruokailu-, toimitila- ja kiinteistöpalveluja tarjoava Sodexo tuottaa tänä kesänä monen merkittävän tapahtuman ravintolapalvelut. Myös vuoden 2012 yleisurheilun EM-kilpailujen catering-kumppanuus vahvistui toukokuun lopussa.

Sodexo tukee vähävaraisia jalkapalloilijoita Helsinki Cupissa

Helsinki Cupissa 10.—16.7. Sodexo vastaa ruokailupalveluista ja on apuna kioskitoiminnan suunnittelussa. Turnaus on yksi Euroopan suurimmista juniorijalkapalloturnauksista, ja siihen osallistuu noin 800 joukkuetta, joita saapuu niin Suomesta kuin ulkomailta.

Helsinki Cup tukee vähävaraisten joukkueiden osallistumista turnaukseen, ja osana yhteiskuntavastuuohjelmaansa Sodexo osallistuu työhön tarjoamalla sadalle jalkapalloilijalle ruokailun tapahtuman ajaksi.

Pori Jazzin uutuutena samppanjabaari

Sodexo tarjoaa ravintolapalveluita Kirjurinluoto Arenan VIP-teltoissa ja yleisöravintoloissa, LP46!-iltaklubilla sekä Pori Jazz Kids Festivalilla Pori Jazzissa 9.—17.7.

Yritys on vastannut Pori Jazzin cateringista jo kuudentoista vuoden ajan, ja palveluita kehitetään jatkuvasti. Esimerkiksi viime kesänä ensimmäistä kertaa palvelleen à la carte -ravintolan asiakaspaikat tuplataan, ja tämän kesän uutuutena on samppanjabaari.

Uudistuvia palveluita Olympiastadionilla

Sodexo on huolehtinut kymmenen vuoden ajan Helsingin Olympiastadionin kahvila- ja ravintolapalveluista, jotka ovat yleisön käytössä mm. suurareenalla pidettävissä kesätapahtumissa. Kesällä 2011 Olympiastadionilla järjestetään esimerkiksi Bon Jovin konsertti 17.6. ja Iron Maidenin konsertti 8.7. Myös 20.8. juostava Helsinki City Marathon päättyy juhlallisesti Olympiastadionille.

Syyskuussa Olympiastadionilla pidetään jalkapallon EM-karsintaotteluita sekä yleisurheilun Suomi-Ruotsi-maaottelu 9.—10.9. Sodexo avaa Suomi-Ruotsi-maaottelun tapahtumatorille kaikille avoimen ravintolan, jossa valmistetaan asiakkaille grilliherkkuja. Maaottelun VIP-palvelut järjestämme Olympiastadionilla yhteistyössä Suomen Urheiluliiton kanssa.

Kesällä 2012 Sodexo on vastuussa yleisurheilun EM-kilpailujen kaikkien ravintolapalveluiden tuottamisesta. Yritys huolehtii tapahtuman VIP-palveluista, tapahtumatorin ravintolasta sekä mediakeskuksen ja vapaaehtoisten ruokailujärjestelyistä.  Yleisurheilun EM-kilpailut mitellään Helsingin Olympiastadionilla 27.6.—1.7.2012.

Sodexo lyhyesti

Sodexo Oy työllistää Suomessa noin 2 200 palvelualan ammattilaista noin 375 toimipaikassa eri puolilla Suomea: henkilöstöravintoloissa, kouluissa, oppilaitoksissa ja päiväkodeissa. Yrityksen liikevaihto oli 153 milj. euroa 31.8.2010 päättyneellä tilikaudella. Parannamme asiakkaidemme päivittäisen elämisen laatua tuottamalla tilapalveluratkaisuja.

Olemme osa Sodexo-konsernia, joka on maailman suurin ruokailu-, toimitila- ja kiinteistöpalveluiden tuottaja: 380 000 työntekijää 80 maassa. Pariisin pörssissä noteeratun konsernin liikevaihto oli 15,3 mrd. euroa elokuun 2010 lopussa päättyneellä tilikaudella.

16.6.2011