Sodexon Merja Korte kolmen parhaan joukossa Horeca-alan PRO-palkituissa

18.1.2013

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan "Oscareiksi" kutsutut PRO-patsaat on jaettu 11. kerran. Tänä vuonna arvostetun patsaan Finlandia-talolla järjestetyssä gaalassa saivat Tomi Björckin ja Matti Wikbergin lisäksi muun muassa MTV3: aamu-tv:stä tuttu Tero Mäntykangas.

Ruokapalvelun työntekijä -sarjassa Sodexon Olkiluodossa TVO:n ravintolassa työskentelevä Merja Korte ylsi kolmen parhaan finalistin joukkoon ja otti onnittelut vastaan Finlandia-talon lavalla. Sarjan voitto meni Päijät-Hämen koulutuskuntyhtymän Satu Liljalle.

Kaikkiaan tunnustuspalkintoja jaettiin 12 kategoriassa ja finalisteja oli yhteensä 36. Valinnan teki 13:sta arvovaltaisesta jäsenestä koostuva tuomaristo. Valinnassa painottuivat ammattitaidon lisäksi esikuvallisuus ja asenne.

Palkintojen jaon yhteydessä muistutettiin, että tiukassa kilpailussa jo finaalin pääsy on voitto, joka huomataan.

”Työ on ollut pätevä opettaja sillä, tekemällä ammattitaitonsa hankkinut Merja on työyhteisössä luotettava ja omatoiminen työntekijä joka nauttii käsillä tekemisestä ja asiakkaiden ja työkavereiden kanssa toimimisesta.”
 
”Merja on moniosaaja, joka pystyy myös kehittämään omaa työtään ja tuomaan koko työyhteisölle uusia ideoita. Omaa osaamistaan Merja jakaa auliisti myös muille ja perehdyttää uusia työntekijöitä.”

”Aina iloinen ja asioihin positiivisesti suhtautuva Merja saa hyvälle tuulelle myös asiakkaat ja työkaverit.”

Sodexo onnittelee lämpimästi Merjaa!

Lisätietoa:
http://aromilehti.fi/pro/
http://www.facebook.com/SodexoSuomi