Ruokalista ei ole vielä valmis
Ravintola suljettu toistaiseksi

Hei Ystävät,

Harmiksemme ilmoitamme seuraavaa;

Suomen hallitus on julistanut poikkeuslain voimaan ajalle 18.3-13.4 koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Tilanteesta johtuen ravintolamme on toistaiseksi suljettu.

Jos kuitenkin tuntuu siltä, että meidän lounasta on saatava, vaikkakin mukaan ostettuna tai toimitettuna toimistolle tai kotiin, olettehan yhteydessä sähköpostitse [email protected]

Näemme piakkoin!

 

 

Ajankohtaista

Tervetuloa La Meriin!

La Mer on valoisa ja vireä ruoka- ja kokousravintola Helsingin Hakaniemen merellisessä miljöössä. Kahdessa kerroksessa palvelemme lounas- ja kahvila-asiakkaita maittavilla tarjoiluilla. 

La Meriin on helppo tulla, sillä se sijaitsee vain 10 minuutin päässä Helsingin keskustasta, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

La Merin valoisat kokoustilat sopivat kaikenlaisiin tilaisuuksiin, niin kokous- kuin juhlakäyttöön. Toisessa kerroksessa on suuri nykyaikainen kokoustila sekä yksi pienempi kabinetti. 120-paikkainen kaksikerroksinen ravintola on iltaisin ja viikonloppuisin varattavissa yritys- tai yksityistilaisuuksia varten. 

 

Eläkeläiset

Eläkeläisille tarjoamme lounaspaketista (norm. alkaen 10,70€) -30 % alennuksen eläkeläiskorttia näyttämällä. Lounaspaketti sisältää: Salaattipöydän, päivän keiton, lämpimän lounaan, leivän ruokajuomineen sekä jälkiruoan ja kahvin tai teen.

 

Ruokaa myös mukaan!

Lounaan saat otettua myös mukaan - joko omaan astiaan tai ravintolasta saatavaan.
Lounaalta jäänyttä ruokaa voi ostaa mukaan klo 13.30-13.45 - vähennetään yhdessä hävikkiä!