Lounas 24.06.-30.06.

Maanantai
Paistettua maksaa, pekoni-sipulikastiketta ja puolukkasurvostaL
Espanjalaista munakasta fetalla ja pinaatillaG, L
Uudet perunatG, M
Chicken HainaneseG, M
Lämmin: Halloumi L,G tai Kylmä: Tonnikala M,G tai Porsaanpaisti M,G
Tiistai
Valajan jauhelihamureketta, herneitä ja kermakastikettaG, L
Ruohosipuli-perunamuusiaG, L
Pinakbet porsaasta tai portobello sienistäG, L
Lämmin: Muikkuja L tai Kylmä: Kotijuustoa L,G tai Serranon kinkkua M,G
Keskiviikko
Butter Chicken / Fish with Chutney´sL
Kikherne-kananmunacurryG, L
BasmatiriisiäG, M
Lämmin: Lämminsavulohi M,G tai Kylmä: Palvikinkku tai Aurajuusto L,G
Torstai
Ylikypsää porsaanniskaa ja raikasta tuoresalsaa G, M
VihanneseblyäM
Poke Bowl Katkaruvulla tai Avocado-tofullaM
Lämmin: Cajunbroileria M,G tai Kylmä: Savukuikkuja M,G tai Fetajuustoa L,G
Perjantai
Paahdettua broileria, kukkakaali-tsatsikiaG, L
VihannesriisiG, M
Karitsanlihapyöryköitä / Falafel-pyöryköitä, pitaleipää, hummusta ja kukkakaali-tsatsikiaL
Lämmin:Halloumia L,G tai Kylmä: Tonnikalaa M,G tai Porsaanpaistia M,GL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.