Lounas 21.10.-27.10.

Maanantai
Lihapullia, paistikastiketta ja maustekurkkuaL
Sitruunaista paneroitua turskaa ja kermaviilikastikettaL
Kukkakaali-perunasosetta ja pinaattiaG, L
Sweet ginger possua tai tofuaG, L
Delisalaatti: Päivittäin vaihtuva lämmin ja kylmä lisäke
Tiistai
Haudutettua naudanrintaa punaviinissäG, M
Tuoretta seitiä ja katkarapujaM
Risotto milaneseG, L
Punaista currya kanalla tai tofullaG, M
Delisalaatti: Päivittäin vaihtuva lämmin ja kylmä lisäke
Keskiviikko
Paistettuja perunagnoccheja pekonin ja kasvisten keraL
Keitto paahdetuista tomaateista ja paprikoista mascarponella ja katkaravuillaG, L
Keitto paahdetuista tomaateista ja paprikoista mascarponella ja paahdetuilla siemenilläG, L
Porsasta AdoboM
Delisalaatti: Päivittäin vaihtuva lämmin ja kylmä lisäke
Torstai
Sieniravioleita ja naudanliha-ragoutVL
Ravioli à la PuttanescaVL
Poke bowl lohella tai herkkusienillä ja tofullaG, M
Delisalaatti: Päivittäin vaihtuva lämmin ja kylmä lisäke
Perjantai
Broileria provencelaisittainG, L
Valajan vuohenjuustocrostinejaL
Purjo-tomaattibulguriaL
Nautaa BibimbapG, M
Delisalaatti: Päivittäin vaihtuva lämmin ja kylmä lisäke

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.