Lounas 21.01.-27.01.

Maanantai
Salamipastaa ja parmesanjuustoaL
Paneroitua seitä, dijon hollandaisea, perunaa ja lämpimiä kasviksia
Juures-soija Burgundia ja täysjyväohraM
Kukkakaali-parsakaalikeittoaG, L
Grillattua broileria aiolilla TAI salaatillaG, M
Proteiinit:Savumakrillia (M,G) TAI Raejuustoa (L,G,maito)
MarjajogurttiaG, L
Tiistai
Kaalikääryleitä, ruskeaa kastiketta, perunaa ja puolukkaaG, M
Bbq papulihapataaG, M
Itsetehtyjä punajuuri-spelttipihvejä, piparjuurimajoneesia ja riisiäM
Linssi-nuudelikeittoaM
PizzapuffetL
Proteiinit: Savupaistia (M,G) TAI Leipäjuustoa (L,G,maito)
SuklaakiisseliäG
Keskiviikko
Possun kassleria,rosmariinikastiketta, paahdettua lanttua ja perunaaG, M
Silakkapihvejä, ruohosipulikermaviiliä ja perunaaL
Lämmintä vuohenjuustosalaattia ja basilikaöljyäG, L
PunajuurisosekeittoaG, L
Grillattua härkää maustevoillaG, L
Proteiinit: Broiler satay (M,G, pähkinä, valkosipuli) TAI Limeäyriäisiä (M,G)
AnanasrahkaaG, L
Torstai
NakkikeittoG, M
Paahdettua broileria,omena-kermaviilikastiketta ja haudutettua fenkolisipuliaG, L
Palak paneeria ja basmatiriisiäG, L
Herkkusienikeittoa ja yrttiöljyäG, L
Grillattua lohta kapriskastikkeella TAI salaatillaG, L
Proteiinit: Possunpaistia (M,G) TAI Halloum (L,G,maito)
Ohukaisia ja hilloaL
Perjantai
Lammaspyöryköitä,punaviinikastiketta ja puolukkaaM
Lohi-pinaattilasagneaL
Paellaa savustetusta tofusta ja valkosipulikermaviiliäG, L
FenkolisosekeittoaG, L
Sipuliburger L
Proteiinit: Serranokinkkua (M,G) TAI Vuohenjuustoa (L,G,maito)
Ruusunmarja-valkosuklaamousseG

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.