Lounas 21.01.-27.01.

Maanantai
Kievin kanaa ja viipaleperunaaVL
PyttipannuG, M
Palak paneerG, VL
Kukkakaalikeitto ja päivän salaattiG, L
Puolukka-kinuskirahkaG, L
Tiistai
Pasta AlfredoL
Sipulipihvi ja perunasosettaL
Punajuuri-aurajuustovuokaG, L
Lohikeitto ja päivän salaattiG, L
KahvikiisseliG, M
Keskiviikko
Karjalanpaistia ja perunasosettaG, L
ThaikalaaG, M
Tomaatti-tofupastaa M
Tomaatti-vuohenjuustokeitto ja päivän salaattiG, L
MansikkavispipuuroM
Torstai
Broilerin rintaleike ja caesarsalaattiaL
Lammascurry ja raitakastikeG, L
KasvispihvejäL
Siskonmakkarakeitto ja päivän salaattiG, M
Omena-mustikkacrumbleL
Perjantai
Seitä ja katkarapuskageniaL
Hot dog baariL
Paistettua fenkolia, paahdettua vehnää ja rosmariini-jugurttikastikettaL
Purjo-perunasosekeitto ja päivän salaattiG, L
Ruusunmarja-valkosuklaamousseG

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.